De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Wauw, een zwembad in huis

Een zwembad in huis heeft niet iedereen. Naast dat je ontzettend veel ruimte nodig hebt, is natuurlijk het budget ook van belang. Het vinden van mooie inspirerende foto’s van een zwembad in huis is dan ook niet zo gemakkelijk als het vinden van een zwembad in de tuin.

7x een super zwembad in huis

Want een zwembad in huis is minder vanzelfsprekend en eerder een uitzondering. Toch is het erg leuk om te kijken naar huizen waar zich een zwembad in de kelder, in de serre, in de woonkamer of waar dan ook bevindt. Deze zeven voorbeelden laten zien hoe super deluxe het is om een zwembad in huis te hebben.

Bron: elle decor
Bron: interioresminimalistas
Bron: archdaily

Verschillende soorten zwembaden in huis

Van kleine zwembaden tot lange zwembaden, elk formaat binnenzwembad is mogelijk. Wil je alleen maar baantjes trekken? Dan is een super lang zwembad ideaal, maar wil je ook graag kunnen spelen met de kids dan is een vierkant of rechthoekig zwembad handiger.

De ruimte waar het zwembad zich bevindt is vaak de kelder of een ruimte waar zich geen andere ruimtes onder bevinden. Bouwtechnisch is dit het handigst om te bouwen en wordt dit dan ook geadviseerd.

Bron: jamesgorstarchitects
Bron: davidegroppi
Bron: archdaily

Deze familie wilde graag een zwembad maar had er nauwelijks ruimte voor. Dit kleine zwembad is heel handig in de winter want dan wordt de pui aan de buitenzijde gesloten, maar ook handig in de zomer wanneer alles open staat. Door een grote jet aan de voorkant van het zwembad te plaatsen kan je er zelfs in zwemmen door tegen de jet in te zwemmen.

Bron: nimvo

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?