• Kinderbedden

  Kinderbedden (118)

  Slaap kindje, slaap.. In een van deze fantasierijke kinderbedden is je kind bij aanblik alleen al in dromenland aanbeland. De leukste en meest goedkope kinderbedden vergelijk je hieronder: jongens-, stoere, steigerhouten, hoogslapers, eenpersoons- en andersoortige kinderbedden.
 • Kinderbeddengoed

  Kinderbeddengoed (108)

  Met dit kinderbeddengoed kruipt je kind met plezier in bed.. Bekijk hier het leukste en zachtste kinderbeddengoed om je kind onder in te stoppen: van kleurrijke dessins tot rustgevend wit - je maakt het kinderbed compleet met het beddengoed dat jouw kroost bevalt.
 • Kinderbureaus

  Kinderbureaus (11)

  Op zoek naar een plek waar je kind zijn of haar creativiteit kwijt kan die dichtbij huis is? Haal een kinderbureau in huis en je kroost heeft altijd een plekje om creatief te knutselen of rustig huiswerk te maken. Bekijk en vergelijk hier kinderbureaus in alle hoogtes, kleuren en stijlen voor op de kinderkamer.
 • Kinderkasten

  Kinderkasten (57)

  Een nette, opgeruimde kinderkamer.. Teveel gevraagd? Niet met handige kinderkasten waarin elk troepje zijn eigen plekje krijgt. De meest handige opbergsystemen voor op de kinderkamer bekijk en vergelijk je hier: van moderne kinderkasten tot retro kinderkasten - in alle soorten en maten.
 • Kinderlampen

  Kinderlampen (38)

  Kinderlampen zorgen niet alleen voor een fijne sfeer, ze komen ook nog eens goed van pas voor als je kind graag met licht aan slaapt. Wat dacht je van een lichtgevend Nijntje, of een lamp in de vorm van de naam van je kind? Alle leuke kinderlampen voor op de kinderkamer - van nachtlampjes tot plafondlampen - vergelijk je hier.
 • Kinderstoelen

  Kinderstoelen (36)

  Ook kinderen hebben behoefte aan comfort! Met dat idee in het achterhoofd zijn diverse kinderstoelen ontworpen die er speels uitzien en tegelijkertijd weldoordacht zijn qua design. Alle leuke kinderstoelen vind je hieronder op een rijtje: houten, design, inklapbare, brocante en meer toffe kinderstoelen om de kinderkamer mee te verrijken.
 • Kinderzitzakken

  Kinderzitzakken (38)

  Het is heerlijk wegzakken in een zitzak.. Dat is iets wat velen kunnen beamen, en jouw kind waarschijnlijk ook wel ziet zitten 😉 Het fijne aan kinderzitzakken is dat deze overal te plaatsen zijn en daarom zowel als klimattribuut als meubel zijn in te zetten. Daarnaast zijn kinderzitzakken stevig, zodat ze wel tegen een stootje kunnen wanneer de kinderen ermee in de weer zijn. Ideaal voor op de kinderkamer!
 • Schommelstoelen

  Schommelstoelen (28)

  Op zoek naar een schommelstoel voor op de kinderkamer? Of gewoon als blikvanger voor in de woonkamer? Je wiegt zowel jezelf als eventueel je kind heerlijk tot rust in een van de vele schommelstoelen: voor buiten, voor binnen, witte, houten, design (zoals de Eames RAR schommelstoel), moderne en meer.