• Buitenwandlampen

  Buitenwandlampen (51)

  Buitenwandlampen zijn het verwelkomende licht op de donkere dagen: ze geven een veilig gevoel zijn ook nog eens fijn voor het oog. Bekijk en vergelijk alle buitenwandlampen hier om jouw voordeur verlichting te geven die erbij past.
 • Bureaulampen

  Bureaulampen (83)

  Een bureau is niet compleet zonder een heuse bureaulamp waarmee tot in de kleine uurtjes kan worden gewerkt door de nachtmensen onder ons. Een bureaulamp schijnt de ideale hoeveelheid licht voor de avonduren en daarnaast staat het ook ontzettend leuk. Bekijk en vergelijk hier allerlei soorten en maten bureaulampen: design bureaulampen, industriële bureaulampen, klemlampen en meer.
 • Hanglampen

  Hanglampen (2217)

  Ben je op zoek naar een functionele hanglamp voor boven de eettafel eettafel? Of haal je het liefst een hanglamp in huis die vooral sfeer creëert? Bekijk dit grote scala aan hanglampen om jouw ideale hanglamp te vinden: van design hanglampen tot landelijke hanglampen en van moderne hanglampen tot industriële hanglampen.
 • Kinderlampen

  Kinderlampen (38)

  Kinderlampen zorgen niet alleen voor een fijne sfeer, ze komen ook nog eens goed van pas voor als je kind graag met licht aan slaapt. Wat dacht je van een lichtgevend Nijntje, of een lamp in de vorm van de naam van je kind? Alle leuke kinderlampen voor op de kinderkamer - van nachtlampjes tot plafondlampen - vergelijk je hier.
 • Kroonluchters

  Kroonluchters (2)

  Waan jezelf koning of koningin in je persoonlijke paleisje met een van deze kekke kroonluchters. De eerste kroonluchters stammen uit de middeleeuwen maar zijn vanwege legitieme redenen nog steeds overal te zien - uiteraard in verschillende uitvoeringen en vormen. Vind ook hier weer het klassieke ontwerp in een modern jasje en geef jouw woonkamer of hal een koninklijk karakter.
 • Plafondlampen

  Plafondlampen (253)

  Op zoek naar een chique manier om de kamer te verlichten? Plafondlampen zijn niet te pompeus en worden in diverse vormen en kleuren vervaardigd, waardoor ze net die unieke aanvulling op jouw interieur vormen. Bekijk hier alle soorten en maten plafondlampen: LED, design, modern, klassiek, vierkant, rond, voor de badkamer en meer. Heb je behoefte aan extra sfeerverlichting? Kijk dan ook eens naar vloerlampen.
 • Solar verlichting

  Solar verlichting (15)

  Op zoek naar een milieuvriendelijke manier om je tuin mee te verlichten? Solar verlichting laadt zich overdag op met behulp van zonlicht; 's avonds schittert de verlichting geheel op zonne-energie. De mooiste en meest milieuvriendelijke designs om je tuin 's avonds mee te verlichten vind je hieronder: kijk en vergelijk.
 • Tafellampen

  Tafellampen (1078)

  Op zoek naar sfeerverlichting? Of zoek je een handige leeslamp voor naast bed of op tafel? Met een van onderstaande tafellampen zie je het licht weer tot in de kleine uurtjes. De keuze groot; dat maakt dat er altijd wel wat tussen zit voor jou: van design tot retro; van landelijk tot led.. Groot, klein, zwart, wit, modern, klassiek - je vindt alle soorten tafellampen in onderstaand overzicht.
 • Vloerlampen

  Vloerlampen (756)

  Een fijne sfeer in huis halen op een stijlvolle manier? Vloerlampen zijn ideaal omdat deze prominent aanwezig zijn qua omvang en daarom een opvallend element aan de inrichting toevoegen. Denk aan het effect van een tripod vloerlamp, of juist een booglamp. Veel vloerlampen zijn voorzien van een dimmer, waardoor je ook nog eens extra sfeer kan creëren. Bekijk en vergelijk hier de mooiste vloerlampen: industriële, houten, design, led, driepoot, retro, witte, zwarte, landelijke, boog en meer!
 • Wandlampen

  Wandlampen (485)

  Op zoek naar een manier om je huis vanuit verschillende hoeken te belichten? Een wandlamp is ideaal omdat je deze op diverse manieren kan positioneren. Vaak is het namelijk zo dat de lampen een kantel- of buigmechaniek hebben waardoor je zelf kan bepalen hoe het licht valt. Perfect voor een sfeervolle setting! Bekijk en vergelijk hier de mooiste wandlampen: voor binnen, buiten, zwarte, witte, LED-verlicht, design, landelijk en meer.