• Boekenkasten

  Boekenkasten (98)

  Of men nou wel of niet veel leest: de boekenkast is het intellectuele visitekaartje van de woonkamer. Niet alleen is de boekenkast inhoudelijk rijk: ook qua uiterlijk vormt de boekenkast een verrijking op het interieur. Vergelijk hier allerlei boekenkasten: moderne boekenkasten, hoge boekenkasten, lage boekenkasten design boekenkasten, houten boekenkasten, klassieke boekenkasten, teak boekenkasten en meer. Maak je boekenkast compleet met een boekensteun.
 • Bureaulampen

  Bureaulampen (83)

  Een bureau is niet compleet zonder een heuse bureaulamp waarmee tot in de kleine uurtjes kan worden gewerkt door de nachtmensen onder ons. Een bureaulamp schijnt de ideale hoeveelheid licht voor de avonduren en daarnaast staat het ook ontzettend leuk. Bekijk en vergelijk hier allerlei soorten en maten bureaulampen: design bureaulampen, industriële bureaulampen, klemlampen en meer.
 • Bureaus

  Bureaus (68)

  Op zoek naar de werkplek waar je zich helemaal thuis voelt? Het begint bij een fraai bureau dat bij je past. Op deze pagina vind je werkelijk allerlei soorten en maten bureaus in alle prijsklassen: design bureaus, moderne bureaus, verstelbare bureaus alsook bureaus met kasten. Zoek een bijpassende bureaustoel uit en je bent klaar om te werken!
 • Klokken

  Klokken (228)

  Tik-tak-tik-tak is het universele geluid dat we associëren met klokken; zo eentonig als dat geluid is, zo divers zijn de designs die vandaag de dag online te koop zijn. Je vindt hier klokken in alle soorten, maten en prijsklassen: grote, moderne, design en staande klokken van merken als Karlsson, Rivièra Maison en Zuiver.
 • Prullenbakken

  Prullenbakken (105)

  Ben je op zoek naar een prullenbak die goed afdekt, een milieuvriendelijk systeem hanteert en bovenal geen nare geuren achterlaat? De beste prullenbakken met diverse mechanismen vergelijk je hier: touch bins, push prullenbakken, pedaalemmers en inbouwprullenbakken. Bekijk en bepaald welke maat en soort het meest voor jou geschikt is.
 • Tijdschriftenrekken

  Tijdschriftenrekken (44)

  Lees je graag tijdschriften en zoek je een efficiënt doch leuk opbergsysteem? Bekijk en vergelijk deze slim ontworpen tijdschriftenrekken die al je tijdschriften een speciaal plekje in het huis geven: houten, wand, zwarte, witte, metalen, staande, design en meer soorten tijdschriftrekken.
 • Wandkasten

  Wandkasten (89)

  Op zoek naar een mooie manier van opbergen? Onderstaande wandkasten hebben de meest handige en tegelijkertijd mooiste systemen om jouw spullen netjes op te bergen. Wat dacht je van een combikast die aan de voorkant kastdeuren heeft en aan de zijkant wandplank? Super efficiënt! Bekijk en vergelijk welke kast jou te hulp schiet in het opruimen van spullen: een moderne, of toch meer retro? Ga je voor design of budget? Tv-wandkast voor in de woonkamer of toch een wandkast voor in de slaapkamer? De keuze is aan jou!
 • Zweefdeurkasten

  Zweefdeurkasten (14)

  Verkeer je vaak in een kledingcrisis? Zweefdeurkast to the rescue! Deze handig ingedeelde zweefdeurkasten maken je kledingcollectie weer overzichtelijk én je maakt geen herrie met het openen en sluiten van de deuren dankzij de muisstille zweefdeurmechaniek. Ideaal!