De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Binnenkijken bij Lonneke uit Helvoirt

Ben jij ook zo’n liefhebber van het binnenkijken bij anderen? Wij delen elke week een leuke binnenkijker met jullie. Deze week kijken we binnen bij Lonneke uit Helvoirt. Een belangrijke passie voor Lonneke is het bezig zijn met het interieur. Over het algemeen is ze tevreden maar ze is nog druk in de weer met alles. De badkamer en slaapkamer daarentegen is naar alle tevredenheid af en dat is ook goed te zien! Wat een prachtige ruimte met veel luxe waardoor je het idee hebt dat je in een hotelkamer bent. Dit komt doordat de badkamer en slaapkamer zich in één ruimte bevinden! Een ontzettend gave oplossing voor deze bovenste verdieping van het huis. Kijk snel mee naar het interieur van Lonneke!

Binnenkijker: interieur inspiratie

Van een landelijke buffetkast tot een stoere ladder en modern bad. Een mooie mix van stijlen zien we terug in het interieur van Lonneke.

Accessoires zoals bij Lonneke in huis

[products ids=”65501,23521,56201,34394″]

Slaapkamer met een vrijstaand bad

In de slaapkamer/badkamer van Lonneke zie je een mooi vrijstaand bad staan. Dit staat precies onder de twee dakramen waardoor je ‘s avonds naar de sterren kan kijken. Alle lichten uit en wegdromen onder de sterrenhemel! Dat klinkt romantisch toch? Deze privé badkamer geeft het huis ook direct meer kwaliteit en iets extra’s. Het is dus zeker een goede investering om zo’n mooie badkamer/toevoeging aan de slaapkamer te maken.

De woonkamer

In de woonkamer worden er veel groen en blauw tinten gebruikt. Dit geeft de woonkamer een vrolijke sfeer maar houdt het toch ook rustgevend dankzij de lichte basis. Ook zien we heel veel daglicht overal binnen vallen waardoor het interieur nog ruimtelijker lijkt dan dat het al is.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?