Keuken inspiratie en ideeën

Maak jouw keuken look compleet

Je zou denken dat het makkelijker is om een grote keuken in te richten dan een kleine keuken, maar niets blijkt minder waar.. Welke vorm of formaat jouw keuken ook heeft: een keuken inrichten waarbij jouw stijl duidelijk naar voren komt zonder dat je in levert op de functie hiervan, is makkelijker gezegd dan gedaan. Van een 3 vakken prullenbak tot het design.

Ons designplatform MakeOver helpt jou graag om de juiste inspiratie voor het inrichten van jouw droomkeuken te vinden. Met de input van duizenden designliefhebbers, komt jouw droomkeuken er echt. En wij gaan je helpen met het vinden van de leukste keuken accessoires en producten.

keuken apparaat

keuken pan

Tussen de verschillende producten, accessoires en kookgerei op MakeOver, is ook een uiteenlopende mix aan design inspiratie in de keuken te vinden.

Ontdek dé perfecte keukeninrichting bij MakeOver

keuken hoge tafel

We bij het inrichten van een keuken vaak tegen dezelfde problemen aan. We willen heel veel, maar we zijn bang dat we daarmee fors op de beschikbare ruimte inleveren. In veel gevallen is dit ook het geval, vooral als grote keukenproducten als keukenmachines, blenders en koffiezetapparaten allemaal in het zicht staan. Hoeveel valt er nog in te richten als de keuken al te druk is ingedeeld? Je kunt het al raden: de keuken indeling moet worden omgegooid. Drastisch, maar onvermijdelijk. Wil je namelijk van jouw (nieuwe) keuken kunnen genieten, is een gebruiksvriendelijke indeling nodig. Van de keukenkraan tot je spoelbak.

Zelfs als je een kleine keuken hebt..

Vorig jaar vroegen velen van jullie waarom zo weinig van onze tips gericht zijn op de inrichting van kleine keukens. En jullie hebben helemaal gelijk. Zelfs als je een kleine keuken moet inrichten wil je dit natuurlijk met de leukste accessoires en producten doen. Daarom schreven we de 30 belangrijkste tips voor het inrichten van een kleine keuken op. Moet genoeg zijn, toch?

Klaar om jouw favoriete plek van het huis nog leuker te maken? Dan helpen de onderstaande categorieën jou alvast de goede weg op!