Woonruimte

We vinden het ongelofelijk leuk om onze slaapkamers of woonkamers in te richten. Vooral als we lekker veel ruimte hebben, is het al een stuk makkelijker om een stijl te vinden die binnen deze woonruimtes past. Inspiratie zal ons altijd blijven helpen om tot een nóg leukere inrichting te komen.

Als jij straks gaat beginnen met het inrichten van je woonruimte, hopelijk met onze inspiratie, zal je merken dat het een stuk makkelijker gaat. Dat komt doordat je tal van impressies, meubels en andere producten hebt kunnen zien waar jij warm van kunt worden.

Je had het nooit verwacht, maar die velours bank voor in de woonkamer zou toch wel héél erg mooi staan. Of wat denk je van die hippe kamerplanten die jouw slaapkamer pas echt zouden afmaken. Al gekeken naar een rustieke schoenenkast zodat de hal/gang niet meer volstaat met schoenen?

Laat je niet leiden door het assortiment van een enkele webshop. Jouw woonruimte verdient beter dan dat. Spring van woonruimte naar woonstijl om producten en inspiratie te vinden waardoor jouw interieur ideeën werkelijkheid kunnen worden.

No limits

Binnen MakeOver zijn we dagelijks hard bezig om de leukste producten te vinden die bij een specifieke woonstijl of woonruimte past. Veel van de producten worden uiteindelijk in een hokje geplaatst, oftewel gekoppeld aan een stijl of ruimte. Een groot deel van de producten komt echter binnen verschillende categorieën uit. Simpelweg omdat veel meubels in meerdere stijlen en ruimtes thuis kunnen horen. Deze vrijheid nemen we, omdat we jou de woonruimte inspiratie willen bieden die je soms nodig kan hebben. Het stijlvol inrichten van een toilet of zolder is helemaal niet zo makkelijk. Daarom kan het helpen net wat extra inspiratie te krijgen. Onze ideeën zijn kortom pas echt ideeën wanneer ze door anderen gebruikt worden.