Kinderkamer inspiratie en ideeën

Maak jouw kinderkamer look compleet

Op zoek naar de leukste inspiratie voor kinderkamer decoratie, meubels en andere creatieve oplossingen? MakeOver is de walhalla voor de kinderkamer waar jouw kind echt verliefd op gaat worden. Of het nu voor een jongen, of meisje is. Met de juiste decoratie van de kinderkamer, is de kans op een grote glimlach op het gezicht van jouw kind gegarandeerd.

Als hét designplatform van Nederland vind je bij ons alles waar je zelf als kind al van zou kunnen dromen. Decoratie in tal van thema’s, van de indianentijd met leuke tipi’s tot de ruimtevaart, met ongelofelijk schattig astronautenbehang.

kinderkamer bed

kinderkamer bed


Doordat de designliefhebbers van MakeOver dagelijks nieuwe items uitzoeken raak je nooit uitgekeken. Of het nu met een leuke klok is, handig bureau of speelse hoogslaper: met de juiste meubels kan de kinderkamer een paradijs worden.

Wil jij de leukste inspiratie voor meubels en decoratie in de kinderkamer ontdekken? Neem dan een diepe duik in deze pagina en je komt eruit met een complete kinderkamer waar jij en je kind zich thuisvoelt.

Kinderkamer decoratie of meubels voor nu en de toekomst

kinderkamer bureau

Als kind is het belangrijk dat je een kamer hebt waarbij je altijd zin hebt om er weer naar toe te gaan. Na een lange schooldag, of als het gewoon tijd is om naar bed te gaan. Een leuke kamer, is een kamer waar je nog tientallen jaren later goede herinneringen aan overhoudt. Ieder meubel wat je in de kinderkamer plaatst, moet behalve functioneel ook decoratief zijn. Het moet passen binnen een groter thema dat bij jouw kind past. Afhankelijk van de leeftijd zal je wel of niet weten welk thema jouw kind het leukst zal vinden.

Bij MakeOver kan je binnen tientallen categorieën design inspiratie en producten voor de kinderkamer ontdekken, waaronder;

Bureaus
Decoratie
Kasten
Klokken
Lampen
Meubels
Stapelbedden