Alles voor je woonkamer, slaapkamer, badkamer en meer

WONING INRICHTING & DECORATIE

Shop op categorie, stijl of ruimte

Ontdek inspiratie en meubels voor specifieke woonruimtes en woonstijlen

Wist jij dat je bij MakeOver kunt shoppen bij tientallen meubel webshops zonder ze los te bezoeken? En dat je per woonruimte en woonstijl een op-maat overzicht krijgt met de meubels en accessoires die hierbij horen?

MakeOver maakt online shoppen voor het interieur van jouw dromen leuker én makkelijker! Ons volledige inspiratie platform is er volledig op gericht jou de ideeën en voorbeelden te geven waarmee het samenstellen van je interieur leuk blijft. Honderden webshops en Pinterest-pagina’s afzoeken naar inspiratie en meubels is verleden tijd. Wij vinden dat dit veel makkelijker kon. En de shopping-experience van MakeOver is hier het levende bewijs van.

Inspiratie nodig voor een specifieke woonruimte? Van de badkamer tot de keuken of eetkamer: onze woonruimte inspiratie neemt je langs iedere woonruimte mee om jou prachtige voorbeelden én meubels te laten zien. Ideeën van ons eigen team en onze trouwe lezers.

Ook als je jouw interieur in jouw favoriete woonstijl wilt inrichten, zijn de woonstijlen daar om jou per stijl een overzicht met de leukste meubels en binnenkijkers te kunnen bieden. Designs en producten waar je verliefd op gaat worden. We waarschuwen je dan ook: verslaafd raken aan MakeOver.nl is héél makkelijk..

Meer dan honderdduizend producten van de beste webshops en merken!

Met meer dan honderdduizend producten kan je ook nog eens veel makkelijker online shoppen om eindelijk die prachtige cognac leren bank te vinden of dat Perzische vloerkleed in huis te halen. We hebben namelijk de collecties van de beste webshops van het land verzameld zodat je zoektocht een stuk leuker wordt.

En je bent nog goedkoper uit ook. We hebben namelijk van meubels en andere producten die bij meerdere webshops aangeboden geworden aangegeven waar dit specifieke product het goedkoopst verkrijgbaar is. Hierdoor hoef je niet op je eigen houtje productprijzen met elkaar te gaan vergelijken. Dit heeft ons slimme platform al voor jou gedaan!

In dit overzicht kan je eenvoudig je zoekopdracht aanpassen om de resultaten te krijgen die passen bij het meubel of design dat je zoekt. Shoppen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!