Woonkamer inspiratie en ideeën

Ontdek de leukste meubels en accessoires voor in de woonkamer!

Maak jouw woonkamer look compleet

Woonkamer inspiratie waar je écht wat aan hebt. Van woonkamer meubels tot advies over de beste inrichting: wij hebben inspiratie voor ieder onderdeel dat je voor je woonkamer kunt verzinnen. En met onze inspiratie artikelen zal het inrichten een stuk leuker worden!

Hoe jij jouw interieur of design van jouw woonkamer gaat vormgeven zal afhankelijk zijn van welke stijl jij hiervoor kiest. Bij MakeOver hebben we daarom voor diverse woonkamerstijlen, van een minimalistisch interieur tot industrieel, woonadvies waarmee je direct aan de slag kunt.

Woonkamer fauteuil

bijzettafels woonkamer

Samen met tienduizenden producten kan jij binnen korte tijd jouw woonkamer ontwerpen en inrichten op de manier die bij jou past. Inspiratie vind je hier genoeg, want we hebben over iedere interieurstijl tientallen blogs geschreven.

Dit is hoe designers een woonkamer inrichten

Woonkamer accessoires

Ervaren ontwerpers proberen altijd zo systematisch mogelijk een ruimte in te richten. Wij vinden het altijd lastig om stapsgewijs met inrichten te beginnen. We willen zoveel mogelijk inspiratie binnen korte tijd opdoen. Terwijl we juist dan snel zaken over het hoofd zien. En met de inrichting van je woonkamer is dat precies wat je niet wilt hebben. Daarom zal je net zo stapsgewijs jouw dagelijkse leefruimte moeten inrichten zoals designers dat doen. Als de basis staat, dus de aanwezige kleuren, muren en vloer, kan je pas echt dieper ingaan op nieuwe meubels en accessoires.

De laatste inspiratie voor je woonkamer

teddy-combi

Deze teddy stoel, poef en bankje van Action moet je hebben

Een hitje op TikTok? Action heeft met dit setje teddy stoel, poef en bankje wat ons betreft in de roos gegooid. We verwachten dat de voorraad er ...

rotan-papasan-stoel

Bohemian vibes met een papasan stoel: ontdek onze top 10

Ontdek de betoverende wereld van bohemian vibes met onze top 10 papasan stoelen. Deze iconische en comfortabele stoelen, geïnspireerd door de boho-...

beige-bank-ribstof

Vind jouw Ribstof Bank met dit handige overzicht

Ribstof banken zijn de nieuwste trend op het gebied van meubels. Deze banken zijn niet alleen stijlvol, maar ook heerlijk zacht en comfortabel. Het...

Klaar om alle inspiratie werkelijkheid te maken? Go from here.

Met de inspiratie die je ondertussen hebt opgedaan, zal een beeld ontstaan van welke producten bij jouw interieur zullen passen. De stijl die aan dit beeld gekoppeld kan worden, bijvoorbeeld een Scandinavische of landelijke woonstijl, stuur je verder de juiste kant op richting de leukste woonproducten binnen jouw favoriete design.

Het aankleden van je woonkamer is een van de leukste onderdelen van het inrichten van je huis. Onze vele inspiratie artikelen, van onze eigen experts maar ook andere liefhebbers, geven je nog meer leuke ideeën voor het interieur van jouw geliefde woonkamer!

Voel jij de inspiratie al door je bloedbanen stromen? Ben je al helemaal klaar om met het ontwerpen van jouw woonkamer te beginnen? Top! Dan is jouw woonkamer klaar om gevuld te worden met misschien wel de leukste producten uit de volgende categorieën;