Slaapkamer inspiratie en ideeën

Maak jouw slaapkamer look compleet

Ben jij net als de rest van Nederland op zoek naar de leukste slaapkamer ideeën om jouw designdrift op gang te brengen? Top! Ons inspiratieplatform heeft namelijk precies wat je zoekt. Van ideeën over het slaapkamer design tot aan de daadwerkelijke producten en accessoires. We got you covered.

Binnen de slaapkamer zien we graag comfort en design in meerdere vormen terugkomen. Behalve heerlijk zacht beddengoed, kan comfort ook voorkomen door voldoende ruimte te hebben voor al je kleding. Zelfs als je hier een complete inloopkast voor kunt inschakelen.

bedroom accessories

bedroom bed

Veel van de slaapkamer inspiratie en ideeën die je op MakeOver kunt vinden, is onderverdeeld in verschillende woonstijlen. Zo zal de Scandinavische slaapkamer inrichting niet even goed bij iedereen passen. Helemaal niet als jij liever een slaapkamer interieur in landelijke stijl ziet terugkomen.

Je bent nergens zo vaak als in je slaapkamer

"Het zal geen verrassing zijn dat de gemiddelde Nederlander het meeste van zijn tijd doorbrengt in de slaapkamer. Gemiddeld 30 procent van onze dag zijn we binnen onze slaapruimte te vinden. Hier komen ideeën tot leven en doen we slaapkamer inspiratie op om de volgende dag weer mee aan te kunnen. Maar op het gebied van design wilt de slaapkamer nog wel eens ondergewaardeerd worden. Voor een kamer waar je zó vaak bent, is dat natuurlijk jammer. En daarom willen wij je éxtra graag motiveren om je slaapkamer stijlvol in te richten. Gelukkig is het inrichten hiervan niet ingewikkeld, mede vanwege het grote aantal producten dat speciaal ontworpen en ontwikkeld is om jouw slaapkamer nog leuker te maken. Van hip beddengoed met leuke motieven (bijvoorbeeld Boho Chic!) tot een klein bankje waar je jouw kleding op kunt ‘gooien’ als je even geen zin hebt om naar je (inloop)kast te lopen."

Pas jouw nieuwe slaapkamer ideeën toe!

Alle slaapkamer inspiratie opgenomen en omgezet tot concrete ideeën? Dan is het tijd om de leukste design producten voor jouw favoriete plek van het huis in te kopen! Van de mooiste accessoires tot beddengoed waardoor je nooit meer uit je bed wilt komen..