Badkamer inspiratie en ideeën

Maak jouw badkamer look compleet

Inspiratie voor het inrichten van je badkamer nodig? Van kleine accessoires tot luxe badmeubels: met de juiste inspiratie kan je de mooiste combinaties maken. Bij MakeOver ontdek je een schat aan design inspiratie waarmee het inrichten van je badkamer wel heel leuk wordt.

Laten we eerlijk zijn: de badkamer is meestal de laatste ruimte die we inrichten. We gebruiken onze design inspiratie voor iedere kamer, van de woonkamer tot de study. Maar eenmaal aangekomen bij de badkamer zijn onze ideeën op. Als je de motivatie compleet verloren bent zal je uiteindelijk accepteren om deze ruimte met simpele accessoires in te richten.

badkamer wastafel

Bij MakeOver begrijpen wij je helemaal. Het is onmogelijk om zonder inspiratie een badkamer in te richten waar jij je echt prettig in voelt. En je zal er toch dagelijks in te vinden zijn.

Daarom ontdek je bij ons, of het nu voor een grote of kleine badkamer is, duizenden relevante producten die jouw wasruimte tot leven kunnen brengen. Ieder product dat bij MakeOver ‘gefeatured’ is, draagt zijn steentje bij aan jouw design inspiratie. Hierdoor kan jij de badkamer ontwerpen die bij jou past!

Het zijn de details waardoor jij van je badkamer gaat houden

badkamer accessoires

Als je een gemiddelde badkamer instapt, zal je snel vergeten hoe de inrichting er precies uitzag. Veel van de badkamers zien er namelijk nagenoeg hetzelfde uit. Vooral wanneer er geen moeite is gedaan om deze ruimte met design accessoires of andere objecten aan te kleden.

Een design badkamer, waar er duidelijk aandacht besteed is aan de aankleding, zal er een zijn om niet te vergeten. Bijvoorbeeld met visgraat tegels. Het zal niet direct mogelijk zijn om aan te wijzen waarom je de badkamer mooi vond. Dit komt doordat de ervaring van een slim ingerichte badkamer veelal in de details zit.

Het creëren van deze slimme details hoeft niet duur te zijn. Wanneer er op basis van een variatie aan design ideeën en inspiratie een eigen stijl kan worden gecreëerd met voldoende samenhang, krijgt een badkamer vanzelf een volledig eigen uitstraling. En zonder het te kunnen aanwijzen zal de badkamer op tientallen manieren je elke dag weer een glimlach geven.

Bij MakeOver kan je binnen tientallen categorieën design inspiratie en producten voor jouw badkamer ontdekken, waaronder;