MOSSJÖN-serie van IKEA is een schot in de roos

Door Joeke | | Inrichting

Ben je op zoek naar een manier om bijvoorbeeld je badkamer op een stijlvolle manier verder in te richten? Bekijk dan de MOSSJÖN-serie van IKEA. Zo ben je verlost van losliggende verzorgingsproducten en heb je nooit meer een tekort aan opbergruimte met deze design kasten.

Bij Makeover houden we van praktische meubelen die er ook nog eens geweldig uitzien en dit willen we maar wat graag met jou delen. Welke van de twee heet jij welkom in jouw badkamer?

De stijvolle oplossing met de meeste opbergruimte

Dankzij de overvloed aan opbergruimte berg je al jouw badkamerspulletjes makkelijk op, van verzorgingsproducten tot handdoeken. Kies welke spulletjes een plekje in het zicht verdienen en zelfs bovenop de kast is ruimte voor een paar mooie badkameraccessoires. Dankzij de semi-transparante deuren, weet je toch precies waar je iets opgeborgen hebt als de kast dicht is.

Als je opbergruimte zoekt voor een ongebruikte hoek

Kleine badkamers verdienen ook een mooi badkamermeubel en deze kast van IKEA is een ideale oplossing. (Maar natuurlijk is deze kast ook geschikt voor grote ruimtes.) Zet spulletjes die je vaak gebruikt op de open plank en de rest stop je lekker weg achter de glazen deur. De glazen plankjes geven je badkamer een gevoel van luxe, zodat je met nog meer plezier jezelf klaarmaakt in de ochtend, of om te ontspannen na een lange dag.

Twee ontwerpen met dezelfde uitstraling, maar toch totaal anders

Het mooie van de MOSSJÖN-serie is de identieke uitstraling van de badkamermeubelen, die ondanks dit totaal verschillend zijn. Kies het model uit dat het beste past in jouw badkamer, voor een persoonlijke oplossing. Je kunt de kasten ook met elkaar combineren als je extra veel opbergruimte nodig hebt, voor gezinnen bijvoorbeeld.

Hieronder de belangrijkste verschillen op een rij:

Product Prijs Plaatsing Afmetingen Planken
Vitrinekast met twee deuren €139 Wegzetten Groter: 60 x 34 x 146 cm 3 dichte planken & 2 open planken
Badkamerkast met één deur €79 Ophangen Kleiner: 36 x 18 x 102 cm 4 dichte planken & 1 open plank

Mix & Match

Het stalen frame is ideaal voor de natte ruimte. De antraciet kleur zorgt voor een eigentijdse uitstraling, die makkelijk te combineren is. Laat de kast extra opvallen door deze te plaatsen tegen een gekleurde tegelwand, of hang hem op in een ongebruikt hoekje voor een optimaal gebruik van de ruimte.