De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Frisse en vrolijke eettafel ideeën

Heerlijk, het zonnetje brak al lekker door afgelopen week. Tijd om de frisse kleuren, bloemen en vrolijke ideeën uit de kast te halen. Zoals bijvoorbeeld vrolijke eettafel ideeën waarmee je de eettafel helemaal met het lente gevoel decoreert. Ideaal voor een feestje, een verjaardag, een etentje of misschien wel al een BBQ in de tuin? Zeven frisse en vrolijke eettafel ideeën vind je hier!

7x eettafel ideeën voor in de lente

De simpelste ideeen zijn vaak de leukste. Met ijs bijvoorbeeld kunnen heel veel leuke dingen gedaan worden zoals het maken van een koeler voor de wijn of ijsklontjes. Wanneer je het water vult met fruit, bloemetjes of takjes voordat je het invriest, ontstaat er een super leuk en feestelijk effect!

Bron: crateandbarrel

Bron: theinspiredhome

Ballonnen zijn niet alleen leuk voor een kinderfeestje maar ook voor een verjaardag, diner partijtje of BBQ. En wat dacht je van die ananassen op de tafel? Goedkoop, grappig en heel vrolijk!

Bron: coolmompicks

Om de lente sfeer nog meer in huis te halen kan je ook eens door de tuin lopen op zoek naar mooie bladeren voor op de tafel. Wederom een goedkope manier van decoreren maar het effect is ontzettend leuk.

Bron: studiodiy

Het is natuurlijk helemaal leuk als je ook echt al buiten kan eten. Weliswaar met een dik vest maar buiten eten versterkt dat heerlijke gevoel van de beginnende lente. Voor buiten kunnen eettafel ideeën ook goed van pas komen.

Bron: pinterest

Tafellakens, servetten en kussens voor op de eetkamerstoel zijn ook van belang. Hiermee bepaal je de sfeer en de basis kleuren voor de tafel.

Bron: weddingomania

Verse bloemen zijn natuurlijk een must voor op een eettafel in de lente! Ze geven de eettafel een heerlijk vrolijke uitstraling!

Bron: quebecormedia

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?