metallic-wc-inspiratie
www.stylynnterior.com

Wc inspiratie voor een stijlvol toilet

Het toilet is dan misschien wel de kleinste ruimte van het huis, maar dat betekent niet dat dit geen plek kan zijn die past bij de rest van je interieur. Het inrichten van een stijlvol toilet is misschien niet de eerst prioriteit, maar mag zeker niet vergeten worden. Ontdek in dit artikel hoe je toilet inrichten leuk kan maken!

Lichte tinten

toilet-wc-inspiratie
@cameronsmith

Het toilet heet niet voor niets ‘het kleine kamertje’. Wil je deze toch wel nuttige ruimte in huis iets groter doen lijken? Gebruik dan lichte tinten, zoals lichtroze, lichtblauw en mint. Combineer de kleuren met een spiegel voor een ruimtelijk effect. Voortaan zit je met plezier op het toilet!

Tip: verwerk de lichte kleuren in blauwe-, witte- of roze muurverf!

Stoer grijs

grijs-toilet-wc
@bij_spiertjes_thuis

Grijs is een populaire kleur voor de badkamer en/of het toilet. Dat is niet zo verrassend, want het geeft een ruimte een stoere uitstraling. Ook past deze kleur perfect bij een industriële inrichting. Een stoer grijs hangtoilet in combinatie met grote tegels staat bijvoorbeeld prachtig.

Mooi roze

roze-toilet-inspiratie
Dayvison de Oliveira Silva via Pexels

‘Mooi roze is niet lelijk’ is een bekende uitspraak. Dat geldt zeker als je deze kleur voor de muur van het toilet gebruikt. Roze heeft iets liefdevols, helemaal in combinatie met bloemen als accessoire. En wist je dat lichtroze een kalmerend effect heeft? Wel zo fijn als je op het kleine kamertje zit!

Wanddecoratie in het toilet

wanddecoratie-wc-posters
@ellabellahome

Lichte kleuren zorgen ervoor dat jouw toilet groter lijkt. Door wanddecoratie toe te voegen creëer je het nodige contrast. Hang bijvoorbeeld houten schilderijtjes op een lichte muur. Of wat dacht je van een paar spiegels?? Ook een plank met verschillende decoraties, zoals kleine bloempotjes, staan vaak erg mooi .

Bekijk WC Rolhouder inspiratie!

Unieke wasbak

toilet-wc-wasbak
@hetdroomhuisproject

Er zijn verschillende manieren om van het toilet een originele ruimte te maken. Zo geeft een unieke wasbak al een heel origineel effect. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleine witte wasbak met houten plankje? Het zal je nog verrassen hoe leuk het staat! Bovendien past hout mooi bij een grijze muur.

Oog voor detail

wc-inspiratie-details
@madebynicool

Heb je oog voor detail? Vergeet dit dan niet toe te passen bij je toilet make-over. Een muur met een bijzondere print valt iedereen die het toilet bezoekt meteen op. En gebruik eens wat anders dan een standaard toiletrol, zoals een rieten mand. Zo leuk en origineel!

Een vintage look

vintage-toilet-stijl
@nett_even_anders

Een vintage look op het toilet zie je niet zo vaak. Toch is het een fantastisch idee als je net even iets anders wilt. Hang bijvoorbeeld een paar posters of schilderijen op, die doen herinneren aan vervlogen tijden. En wat vind je van de zwarte toiletbril en witte tegeltjes? Wij worden er spontaan nostalgisch van!

Tegels met patroon

wc-tegels-toilet
www.stylynnterior.com

Een wc hoeft absoluut geen saaie ruimte te zijn in huis. Integendeel: door bijzondere elementen en accessoires te gebruiken maak je er een waar paradijsje van! Zo zorgen tegels met patroon voor een unieke uitstraling. Combineer het bijvoorbeeld met een rieten mand en leuke plantjes, en iedereen staat voortaan te popelen om naar jouw toilet te gaan.

Een metallic randje

toilet-wc-voorbeeld
@wonen.aan.de.loper

Een toilet met een metallic randje heeft net iets extra’s. Waar kom je dat nu tegen? Nou, misschien wel bij jou in huis! Zwart in combinatie met metallic staat niet alleen stoer, maar ook nog eens tijdloos. Zelfs een zwarte plant als accessoire is waanzinnig. En omdat het tijdloos is geniet je er jarenlang van.

Betonlook in het toilet

betonlook-toilet-tegels
@wonenbyes

Een betonlook in het toilet zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar gaat ook niet vervelen. De donkere kleuren en houten elementen blijven populair. Kleed het geheel tenslotte aan met plantjes en een bord met een bijzondere uitspraak. Voortaan is ook dit kleine kamertje een stijlvolle plek!