15x marmeren bijzettafels

Marmeren bijzettafels in de woonkamer naast de bank, zijn weer superhip en trendy! Het fijne aan marmer is dat het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast is marmer een duurzaam en natuurlijk materiaal, waardoor de patronen in elk meubelstuk weer net even anders zijn. Dat is erg fijn wanneer je als interieurliefhebber een authentiek interieur wilt creëren. Dus hebben wij de leukste en bijzonderste 15 marmeren bijzettafels voor je op een rijtje gezet.

1. Marmeren bijzettafel met een industrieel design

De Menu Cage bijzettafel heeft een donker marmeren blad en een metalen onderstel. Deze tafel past prima in een industrieel interieur waarin donkere kleuren en meubels van staal of steen de boventoon voeren. Je kunt de Menu Cage niet alleen gebruiken als handig bijzettafeltje naast de bank, maar ook als opbergruimte. In het onderste frame kan je een aantal dekens en tijdschriften kwijt. Het donkere marmer geeft jouw huiskamer een stijlvolle uitstraling.

2. Stoned Kleine Bijzettafel van wit marmer


Deze vrolijke bijzettafel past met de vierkante vormen prima in een Scandinavisch interieur. Hier spelen geometrische vormen en de kleuren zwart en wit een grote rol. En omdat marmer een natuurproduct is, variëren de patronen en de adering van het marmer altijd. Dit tafeltje past overigens hartstikke goed bij onze collectie marmeren tafels!

3. Emerald bijzettafel van groen marmer


Houd je van groene accenten in huis en wil je graag luxe uitstralen met je interieur? Dit tafeltje van groen marmer past dan perfect in jouw slaap- of woonkamer. Samen met het bronzen frame, doet deze groene marmeren bijzettafel van Dutchbone denken aan de chique jaren ’50.

4. Praktische marmeren bijzettafel Serax Verde


Deze stoere marmeren salontafel is een echte eye-catcher voor in huis. Het brede en donkere marmeren blad zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is op de tafel voor het neerzetten van een stel mooie kaarsen of een klassieke vaas met bloemen. Deze tafel is ontworpen door Pierric de Coster en Jonas Blondeel, eigenaren van ontwerpbureau Dialect. Deze bijzettafel straalt uniciteit uit.

5. Marmeren bijzettafel Pentagon


Wil jij in je interieur je eigengereidheid benadrukken en echt opvallen? Kies dan voor deze bijzondere marmeren tafel van Pol’s Potten. Een tafel met hoeken aan vijf kanten is uniek, net zoals een frame dat bestaat uit meerdere ijzeren poten die samen een open ‘ster’ vormen. Door het open frame, blijft de ruimte waar de bijzettafel in staat, goed belicht en wordt de ruimtelijkheid van de kamer nog eens extra benadrukt. Deze Pentagon tafel past goed in een modern en trendy interieur.

6. Bijzettafel gemaakt van marmerkorrels


Als je van een wat stoerder interieur houdt, kan je kiezen voor een tafeltje met marmerkorrels in gekleurd steen. Zo heb je geen glad marmeren oppervlak, maar voelt de bijzettafel wat ruwer aan. Deze steensoort gemixt met marmerkorrels wordt ook veel gebruikt voor vloeren en bankjes. Het gespikkelde effect van de korrels maakt het tafelblad interessant om naar te kijken. Leuk detail zijn de drie dunne ijzeren pootjes als onderstel in plaats van de gebruikelijke massieve ijzeren poten als frame.

7. Eclectische marmeren bijzettafel


Een eclectische stijl houdt in dat verschillende stijlen of materialen worden gecombineerd, zodat er een nieuw geheel ontstaat. De Frama Sintra bijzettafel is hier een mooi voorbeeld van. De twee natuurlijke materialen kurk en marmer worden samengevoegd en vormen zo een contrasterend geheel. Deze bijzettafel zou prima passen in een vintage interieur. Waar ook contrasten tussen oud en nieuw en verschillende materialen terug te vinden zijn.

8. Minimalistische marmeren bijzettafel


Deze minimalistische marmeren Terrazzo bijzettafel, heeft een strak ijzeren frame met een rond wit marmeren tafelblad. Door de eenvoudige geometrische lijnen die zijn gebruikt, past deze bijzettafel prima in een minimalistisch Scandinavisch of industrieel interieur.

9. Klassieke marmeren bijzettafel


In een klassiek interieur met een rijke uitstraling en symmetrische of enigszins romantische meubels, mag deze chique Casa Vivante Nanne bijzettafel niet ontbreken. Het ronde marmeren tafelblad past precies tussen het vierkant bovenin dat door de ijzeren pootjes wordt gevormd. Dit tafeltje staat erg elegant naast een grotere salontafel of naast een romantische sofa.

10. Creatieve marmeren bijzettafel


Wil je je creativiteit uitdragen via je interieur en echt iets origineels in huis halen? Met deze bijzondere marmeren bijzettafel van Madam Stoltz zit je goed. De ijzeren ringen in bronslook vormen het frame van deze bijzettafel, terwijl in de bovenste ring een wit marmeren plaat is ingelegd. Decoreer deze bijzettafel met zilveren, gouden of andere marmeren accessoires om een klassieke uitstraling te genereren.

11. Stabiel marmeren bijzettafeltje


Dit lage Dutchbone Boss bijzettafeltje heeft een stabiele basis in de vorm van het brede ijzeren frame. Het tafeltje krijgt hierdoor enigszins de vorm van een mand. Je kunt uiteraard losse tijdschriften door de ijzeren pootjes heen gooien, maar nog leuker is het als je een bijpassend vaasje ter decoratie op deze kleine tafel zet. Je kunt dit stabiele tafeltje met marmeren blad ook prima als nachtkastje naast je bed gebruiken.

12. Sarex Nero Bijzettafel van zwart marmer


In deze marmerstenen bijzettafels zijn de aders van het marmer duidelijk zichtbaar. Het tafelblad is zwart, maar de aders zijn wit, waardoor er een duidelijk contrast ontstaat. Leuk als je van unieke patronen houdt in je interieur. Het rechthoekige onderstel is gemaakt van geolied staal. Deze bijzettafels passen goed in een stoer interieur.

13. Tweekleurige marmeren bijzettafel


Deze Casa Vivante Nanne bijzettafel is speciaal ontworpen voor het neerzetten van je planten. Het bijzondere tafelblad is opgesplitst in twee kleuren marmer. Wanneer je graag alleen de donkere kant wilt zien, dan zet je een plant op het witte stuk en vice versa. De bijzettafel staat natuurlijk ook heel mooi naast de bank in de woonkamer.

14. Compleet witte marmeren bijzettafels


Deze set van 2 marmeren bijzettafels is speciaal ontworpen voor een trendy Scandinavisch interieur. Ze zijn van het merk Bloomingville en hebben zowel een wit marmeren tafelblad als een wit metalen frame. Met twee bijzettafels kan je natuurlijk veel meer combineren dan met één. Zet ze bijvoorbeeld in verschillende kamers. Of zet één van de twee bijzettafels lekker buiten als het zonnetje schijnt.

15. Combinatie bijzettafel met marmeren tafelblad


Deze bijzettafel van Whkmp’s own bestaat uit drie verschillende tafelbladen en een stalen frame dat alle drie de bladen aan elkaar verbindt. Deze bijzettafel is geschikt als je van afwisseling houdt en de kleuren goud, wit en zwart naar voren wilt laten komen in je interieur. Het eerste tafelblad is gemaakt van staal, de tweede van wit marmer en de derde van messing. Deze combinatie van bijzettafels is superhandig om tijdens een feestje verschillende snacks en hapjes aan te kunnen bieden.

marmeren bijzettafels

Zelf ook een marmeren bijzettafel aanschaffen? Ga direct naar alle bijzettafels!