De enige manier om de perfecte spiegel met lijst in huis te halen

Het is in ons Makeover Member programma een van de meest gestelde vragen: hoe kan ik spiegels vinden die op mijn woonstijl aansluiten? Het lijkt soms bijna alsof er een enorm tekort in het aanbod spiegels is. De werkelijkheid is dat er door ontwerpers te weinig gekeken wordt naar woonstijlen waar nog nauwelijks aanbod voor is.

Neem de eindeloze zoektocht naar een industriële spiegel als voorbeeld. De enige manier om een spiegel écht industrieel te maken, is met een omlijsting die de industriële interieurstijl ademt. Toch kunnen we weinig meubelwinkels en ontwerpers opnoemen waar je voor een spiegel met industriële kenmerken terechtkunt. De oplossing ligt tegenwoordig gelukkig heel wat dichterbij huis met de Nederlandse lijstenmaker Verno.


Kwaliteit in een modern jasje

Een goede spiegel moet meer dan alleen een spiegel zijn. Het dient zowel een praktisch als stilistisch nut te dienen. Een grote moderne spiegel met een strakke houten of metalen lijst is in staat een ruimte uit te breiden zonder van de te volgen stijl af te stappen. Zolang de gebruikte materialen en de kwaliteit hiervan in toon zijn met de omgeving, is dat middels een spiegel mogelijk.

En laat dat nu precies zijn waarom we zo van Verno zijn gaan houden. Verno is een moderne lijstenmakerij waar het oude ambacht geperfectioneerd is. Verno past namelijk moderne technieken in combinatie met traditionele principes toe waardoor het prachtige lijsten van hoge kwaliteit produceert. Je kunt voor lijsten bij Verno terecht in de stijlen barok, modern, klassiek, industrieel en natuurlijk Scandinavisch.

Kwaliteit is bij veel spiegels ver te zoeken. Daarom raden we vaak onze members aan om bij vintage winkels naar spiegels te speuren. Doorgaans zijn juist daar de spiegels met kwalitatieve lijsten te vinden. Spiegels met een lijst van echt hout of staal is iets wat helaas bij de meeste woonwinkels verleden tijd is.

Met de komst van Verno is het eindelijk mogelijk om op dezelfde kwaliteit te rekenen zonder dat het nodig is om vintage winkels af te struinen.

Alles op maat

Verno produceert spiegels in alle soorten en maten. Het is dan ook geen verrassing dat je bij Verno spiegels op maat kunt laten maken. Daarnaast kun je ieder type lijst aan de spiegel toevoegen waardoor iedere spiegel uniek is. Dat is op zijn minst indrukwekkend te noemen.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Kies de lijst die het best op je interieur aansluit

Momenteel kun je bij Verno in een handig overzicht de verschillende lijsten zien. Daar kun je naast de typisch industriële lijsten ook andere stijlen tegenkomen als barok, Scandinavisch, modern en klassiek. Het is lang niet altijd een gegeven dat een industriële spiegel bij een industriële woonstijl hoort. Regelmatig komen we binnenkijkers tegen waarbij een spiegel met een klassieke lijst in een industrieel interieur is toegepast, weliswaar in het zwart.

Je hebt bij lijstenmaker Verno de vrijheid om 30 dagen lang over je aankoop na te denken. Als je niet tevreden bent of toch een industriële in plaats van klassieke lijst wilt, kun je zonder retourkosten je bestelling terugsturen.