zeeschelp-haken
@myhappydays.se

DIY zeeschelp haken als wanddecoratie

Door Sarieta | | Interieur doe-het-zelf

Wil jij je huis opvrolijken met een vleugje creativiteit en functionaliteit? @myhappydays.se ging de uitdaging aan en maakte zelf zeeschelp haken. Deze unieke haken zijn niet alleen erg creatief, maar ook ontzettend praktisch. Perfect om sleutels, kledingstukken of decoratieve items aan op te hangen! In dit artikel delen we graag de stappen om je eigen haken te maken. Laat je inspireren en ontdek hoe ook jij een persoonlijk tintje kunt toevoegen aan je interieur.

Details

Tijdsduur: 2 uur

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Kosten: € 25

Materialen

3 schelpen
3 magneten
1 bus spuitverf
Lijm
3 haken
@myhappydays.se

Stap 1 - Verzamel de schelpen

Begin met het verzamelen van schelpen uit je tuin of op het strand. Kies schelpen die groot genoeg zijn om als haak te dienen, reinig de schelpen grondig en laat ze vervolgens goed drogen.

@myhappydays.se

Stap 2 - Spuit de schelpen in de gewenste kleur

Spuit de schelpen gelijkmatig in met een kleur naar keuze. @myhappydays.se heeft zelf gekozen voor metallic gouden verf. Dit geeft ze een mooie glanzende uitstraling en past perfect bij in haar interieur.

@myhappydays.se

Stap 3 - Bevestig de magneten en haken

Breng met superlijm kleine magneten aan op de achterkant van elke schelp, zorg ervoor dat ze stevig vastzitten. Bevestig vervolgens de metalen haken met lijm, zodat ze stevig op hun plaats zitten en de gewenste positie hebben.

Stap 4 - Hang de schelpen op

Bevestig eerst de haakjes aan de muur en bevestig vervolgens de schelpen met behulp van de magneten aan het metalen railsysteem op de haakjes. Zo kun je genieten van je eigen creatie met deze simpele schelpen!