Hoe je met één inbouwbox de inbouwdouche van je dromen maakt

Op een verrassend groot deel van onze badkamer inspiratie kom je de inbouwdouche tegen. Vooral badkamers met een moderne en/of minimalistische styling zweren bij de inbouwdouche. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de wijze waarop de inbouwdouche verwerkt kan worden. Het inbouwen van een inbouwdouche is echter complex, vooral als je een specifieke afdekset of kraan op de douche wilt plaatsen.

Met de GROHE Rapido Smartbox zijn deze problemen verleden tijd. Iedere GROHE bediening kan namelijk moeiteloos op de Smartbox geplaatst worden. Hierdoor kan je kiezen uit het ontwerp dat het best bij jouw inbouwdouche past!

inbouwdouche grohe rapido

Wat is de GROHE Rapido Smartbox eigenlijk?

De GROHE Rapido Smartbox is een alleskunner. Dat is terug te zien aan het vermogen om tot wel drie douche-/ badvulfuncties met een enkele afwerkplaat aan te sturen. Door het leidingsysteem, dat met een toevoer van onderaf werkt, kan vervolgens efficiënt het water worden vervoert. Om het nog amper te hebben over de lage montagediepte van slechts 75 mm. Een primeur.

Eenvoudig te installeren (er hoeft zelfs niet geboord te worden!

Je hebt het mogelijk al eens eerder gedaan of gehoord hoe lastig het is: het plaatsen van een inbouwdeel. Wanneer je het inbouwdeel niet op een nette manier plaatst, is het zeer ingewikkeld om dit op een later moment alsnog te doen. De kans op blijvende schade is groot. Dat is natuurlijk wel het laatste dat jij in jouw nieuwe badkamer wilt hebben.

Met GROHE-wandplaten voorkom je enige vorm van schade. Het is zelfs mogelijk om de wandplaten achteraf tot wel zes graden bij te stellen. Hierdoor kan je de wandplaten uitlijnen met de tegels en voegen om de esthetiek van de douche te garanderen. En om het nóg makkelijker te maken, is het ook niet nodig om te boren.

Waar kan ik de GROHE Smartbox zoal voor gebruiken?

De meeste bezitters van de GROHE Rapido Smartbox kiezen voor innovatie en hebben dan ook de GROHE Smartcontrol als besturing gekozen. Met de GROHE Smartcontrol kan iedere douchefunctie worden geactiveerd waardoor een stuk meer douchefuncties beschikbaar zijn dan met een klassieke eengreepsmengkraan. Dat wil niet zeggen dat je met de Smartbox verplicht bent om voor de GROHE Smartcontrol te gaan. Je kunt er namelijk ook voor kiezen een eengreepsmengkraan op de GROHE Smartbox te plaatsen. Vind je het toch fijner om net wat meer instelmogelijkheden te hebben? Dan adviseren wij je te kiezen voor de thermostaat met twee knoppen, de perfecte middenweg.

Ben je benieuwd geworden wat de GROHE Smartbox kost of wat deze inbouwbox voor jouw inbouwdouche kan betekenen? Lees dan verder op de GROHE Rapido Smartbox pagina!