Sterke vloer met luxe uitstraling? Visgraat PVC of Laminaat!

Wie wil het nu niet, zo’n prachtige visgraat vloer in jouw woning. In dit artikel belichten we de voordelen van een visgraat vloer die is gemaakt van moderne materialen. Een manier om te genieten van een ware klassieker op het gebied van interieurs, in combinatie met het comfort van tegenwoordig. Dit tijdloze patroon is ook te combineren met tal van stijlen, meubels en kleuren. Dus lees (en kijk) snel verder, om erachter te komen welke visgraat vloer het mooiste staat in jouw huis of appartement. Ga je voor een visgraat PVC of toch een visgraat laminaat vloer?

Zwarte keuken met visgraat vloer

Een visgraat motief is tijdloos en stamt al uit de jaren 1500. Je kunt dus met recht zeggen dat een visgraat vloer een authentieke uitstraling heeft. Deze vloer van LaminaatenParket.nl past daarom in iedere ruimte en is bijvoorbeeld een perfecte manier om warmte toe te voegen aan je keuken. De PVC visgraat vloer keuken is amper van hout te onderscheiden, warmte absorberend en geschikt voor vloerverwarming. Liefhebbers van een modern interieur, combineren deze vloer het beste met een zwarte keuken.

zwarte-keuken-inspiratie
LaminaatenParket.nl

Maak je chique woonkamer af

Een visgraat vloer leent zich uitstekend voor een chique interieur. Ga bijvoorbeeld voor een brede visgraat vloer van PVC, in combinatie met unieke items. Als je een lichte visgraat vloer laat leggen, dan kun je donkere meubels gebruiken om contrast te creëren. Zo vallen zowel jouw vloer als meubels extra op. Toch wat kleur? Ga dan voor een vrolijke bos bloemen. Zo kun je ook lekker variëren, als je toe bent aan een ander kleurtje.

visgraat-vloer-pvc
LaminaatenParket.nl

Ga voor een lichte uitstraling

Zeker als je een kleine ruimte hebt, creëer je met een lichte visgraat vloer een ruimtelijk effect. Het is tevens een manier om je kamer een frisse uitstraling te geven. Een lichte vloer is ook één van de makkelijkste vloeren om te combineren, want je kunt eigenlijk geen fouten maken qua styling. Richt je kamer dus gerust opnieuw in, zonder dat je iets hoeft te veranderen aan je vloer. Momenteel is oud roze erg trendy, in combinatie met velvet meubels en laat dat nou een uitstekende match zijn in combinatie met je lichte visgraat vloer.

lichte-vloer-woonkamer
LaminaatenParket.nl

Creëer direct een knusse ruimte

Houten vloeren in een donkere tint zorgen voor gezelligheid en zijn dé manier om met een minimalistische inrichting toch een knusse ruimte te krijgen. Een donkere visgraat vloer is een goede basis om een kamer te laten lijken op die van een design hotel. Combineer de donker vloer, met een eveneens donker structuur behang, gouden details en unieke kunstwerken. Breek het geheel met wat kamerplanten, welke ook nog eens bijdragen aan een schone lucht.

donkere-vloer-woonkamer
LaminaatenParket.nl

PVC visgraat vloer

Een visgraat vloer van PVC is nog vrij nieuw en combineert het beste van twee werelden. Aan de ene kant het prachtige patroon dat we kennen van ouderwetse houten vloeren met een klassieke uitstraling, maar dan in combinatie met de voordelen van PVC. Dit materiaal lijkt ontzettend op hout, maar dan geluiddempend, geschikt voor vloerverwarming en uiterst slijtvast. Bijna niet van echt hout te onderscheiden. Nog een plus, je hebt dus niet eens een vloerkleed meer nodig, want deze vloer is heerlijk warm van zichzelf.

visgraat-vloer-inspiratie
LaminaatenParket.nl

Visgraat vloer laminaat

Naast een PVC vloer met visgraat patroon, kun je bij LaminaatenParket.nl ook kiezen voor een visgraat vloer van laminaat. Het leukste voordeel van dit materiaal is, dat je werkelijk een enorme keuze hebt uit tal van kleuren. Daarnaast geniet je extra door de budgetvriendelijke prijs. Wat dacht je van deze lichte vloer, in combinatie met een zwart dressoir? Zwarte meubels zijn perfect om al jouw accessoires extra goed te laten opvallen. Een muur in de kleur licht aubergine, zorgt voor die klassieke, retro vibe.

visgraat-laminaat-vloer
LaminaatenParket.nl

Kortom, een visgraat vloer is bijna geschikt voor iedere ruimte. Het heeft allemaal te maken met de keuzes in materiaal, kleur en de grote van de planken.