Dit zijn de Beste Datingsites om liefde te vinden

Door Cynthia | | Relaties
app-dating-site
Hello I'm Nik via Unsplash

Ben jij klaar om de liefde te vinden? Dankzij het gemak van datingsites en -apps heb je duizende potentiële parners binnen handbereik! Doordat het aanbod van datingsites zo groot is, kan het lastig zijn om te bepalen welke site of app de beste match is voor jou. Daarom hebben wij de beste, meest uiteenlopende datingsites en dating apps voor je verzameld!

dating-app-site
Yogas Design via Unsplash

Tinder

Tinder is een gratis datingapp voor elke leeftijd. Stel je voorkeuren in en de straal waarin je de date zoekt. De selectie is vooral op basis van de profielfoto en een paar interesses. Beide naar rechts geswipet? Dan kun je chatten.

Lexa

Lexa is een datingsite die zich profileert voor serieuze relaties. Met een uitgebreid profiel kun je je volgende match vinden. Een profiel aanmaken bij Lexa is gratis maar wil je uitgebreide opties en onbeperkt profielen bekijken dan betaal je €9,99 per maand.

Her

Her is een datingapp voor enkel vrouwen. Vrouwen kunnen hier in contact komen met andere lesbische of biseksuele vrouwen. Je downloadt de app op je telefoon en maakt eenvoudig een (gratis) profiel aan. Voor extra functies kun je betalen maar de app werkt goed zonder.

Inner Circle

Bij Inner Circle hoef je niet te swipen tot je een match vindt, de app focust zich op kwaliteit. Zogezegd voor hoger opgeleiden. De gratis versie is erg beperkt en wil iets uit de app halen dan is de betaalde versie beter.

Parship

Parship is een onlinedatingsite waar je een uitgebreid profiel kunt aanmaken, op basis van deze gegevens wordt er een match gemaakt met leden bij jou in de buurt. De premium versie van Parship is betaald maar je kunt dan wel foto´s van gebruikers zien.

Pepper

Pepper werkt via de site en de app. Via beeldmateriaal laat je jezelf, interesses en hobby’s zien. Op basis van dit overzicht match je met andere leden. Een profiel aanmaken bij Pepper is gratis maar de betaalde versie is veel vollediger.

Heb je jouw match gevonden? Ontdek dan snel de leukste date ideeën!

50Plusmatch

Zoals de naam zegt is 50Plusmatch voor mensen boven de 50. Je kunt hier leeftijdsgenoten ontmoeten met dezelfde interesses. Je vult een zoekprofiel in en daar worden kandidaten bij gevonden. Wordt gebruikt om een relatie te vinden of gezellig contact.

Alleenstaande mama´s

Deze site is voor alleenstaande mama´s en ouders want mama´s zoeken mannen of papa´s. Je kunt hier liefde en vriendschap vinden. Meld je als alleenstaande moeder aan, maak een profiel aan en ga op zoek. Alleenstaande mama´s focust wat breder dan alleen liefde.

Alleenstaande papa´s

Deze website is voor alleenstaande papa´s die op zoek zijn naar een nieuwe vrouw, vriendin en vriendschap. Vrouwen moeten zich daarom zeker ook aanmelden. Een profiel aanmaken is gratis maar wil je meer mogelijkheden hebben dan kun je een VIP-account nemen.

Badoo

Bij Badoo kun je pas chatten wanneer je beide naar rechts hebt geveegd. Veel opties zijn gratis in de website. Leden zijn niet verborgen en je kunt gewoon chatten. Je kunt ook hartjes sturen. Meer opties, kies dan voor premium.

Bumble

Bumble is een app met duidelijke richtlijnen, na een match sturen vrouwen het eerste bericht. Niet eindeloos wachten maar actie, vrouwen hebben hier 24 uur voor. Het profiel is vrij uitgebreid en er zijn meerdere filters voor het maken van een match.

Be2

Be2 is een wereldwijde datingsite waar je ook lokaal dates kunt zoeken. Via een gratis persoonlijkheidstest word je gekoppeld aan andere leden. Je kunt chatten en videobellen en Be2 staat voor matches met kwaliteit, dates die echt bij je passen.

Date idee! Ga picknicken op een van deze picknickkleden!

Bi Love

Bi Love is een datingsite alleen voor vrouwen. Je maakt een profiel aan, schrijft een stukje over jezelf en voegt foto´s toe. Via filters ga je op zoek naar andere vrouwen. Registratie en gebruik zijn gratis, de premiumversie is betaald.

Breeze

Breeze werkt met een ander concept datingapp, je gaat namelijk meteen op date. Is er een match dan prik je een datum en ga je elkaar ontmoeten. Breeze regelt de date. Met weinig inspiratie heb je dus een geslaagde date.

Bumble

Bumble is een app met duidelijke richtlijnen, na een match sturen vrouwen het eerste bericht. Niet eindeloos wachten maar actie, vrouwen hebben hier 24 uur voor. Het profiel is vrij uitgebreid en er zijn meerdere filters voor het maken van een match.

bumble-dating-app
Good Faces Agency via Unsplash

C-date

C-date staat voor casual date. Je kunt je liefde vinden maar het focust vooral op date zonder verplichtingen. Voor een avondje, een periode en veel spanning. Na het aanmaken van het profiel krijg je match voorstellen waaruit je kunt kiezen.

Cupify

Cupify staat voor daten zonder poespas, met een gratis profiel heb je veel opties om kandidaten te vinden. Alleen VIP-accounts kunnen berichten lezen en versturen. Door de vele filters hoef je niet eindeloos te zoeken en vind je snel een match.

Datingeasy

Vindt gemakkelijk een date met Datingeasy. Wil je een goede date ervaring dan moet je wel het volledige profiel hebben, het gratis profiel geeft je eigenlijk geen toegang tot contactopties. Stel je voorkeuren in en match met profielen op basis van informatie.

Elite Dating

Elite Dating focust zich op date op niveau. Voor hoogopgeleiden en dat zijn de kosten ook. Elite Dating koppelt profielen op basis van gegevens, gewoontes en voorkeuren. Je vult een vragenlijst in, stelt je filters in en de matches worden gemaakt.

Elite meets beauty

Bij Elite meets beauty moet je een knap koppie hebben, anders kun je hier geen profiel aanmaken. Knap en hoogopgeleiden vind je hier. Je kunt de app downloaden op je telefoon en eenvoudig een profiel aan maken, lidmaatschap is verre van gratis.

Facebook Dating

Facebook Dating is geen echte datingsite maar door events en de groepen waar je op Facebook aan deelneemt kun je matches vinden. Je zoekt op basis van voorkeuren, wederzijds like? Dan begin je met chatten. Een pluspunt het is helemaal gratis.

E-matching

E-matching is daten voor hoger opgeleiden. Je wordt hier dus geselecteerd op je opleidingsniveau. Na aanmelden krijg je 3 gratis contacten waarmee je kunt chatten, daarna is het betaald. Het profiel is erg uitgebreid waardoor je echt goede matches krijgt.

Vijftigplus dating

Zoals de naam zegt is deze datingsite voor 50+. Goede balans tussen mannen en vrouwen, gemakkelijk te gebruiken datingsite en echte profielen, voor serieus contact. Je kunt nu ook videobellen zodat je direct contact hebt met je match.

Ourtime

Deze datingsite is erg divers, welke voorkeur voor sekse je ook hebt bij Ourtime kun je alles instellen zodat de juiste matches naar voren komen. Het aanbod met dezelfde interesses is groot en je kunt ook dates ontmoeten tijdens events.