Lijstenmakerij nodig? Dit kan tegenwoordig ook online!

Iedere plaats met meer dan 10.000 inwoners in ons land heeft wel een lijstenmakerij. In Rotterdam en Amsterdam zijn er volgens een snelle zoekopdracht zelfs meer dan 50 te vinden. Heel leuk allemaal natuurlijk. Maar wat als je gewoon vanuit je luie stoel een prachtige lijst wilt laten maken? Moet je dan echt iedere lijstenmakerij af om te kijken of er een goede voor je tussen zit?

Gelukkig niet.

Wij hebben namelijk onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om online je lijst te laten maken. Zeg maar een online lijstenmakerij. Want net als jou vinden we het stiekem veel fijner om dit soort dingen steeds vaker online te laten maken.

Tijdens onze zoektocht is gebleken dat er een partij is die ver boven de alternatieven uitsteekt en dat is de online lijstenmakerij Verno.

In dit artikel leggen we je uit hoe je bij Verno binnen nog geen vijf minuten een prachtige lijst maakt. Of dat nu een lijst van bamboe, metaal of ‘goud’ is!

📸 Verno / MariekeWhisperingBold

Uit bestaande lijsten en maten kiezen

Voordat we je meer vertellen over het zelf laten maken van een lijst bij deze lijstenmakerij, is het ook mogelijk een lijst in een kant-en-klare maat te kopen. Mogelijk is dat wat je in de lijst wilt weergeven al precies in de maat van de lijst. Wel zo makkelijk (en goedkoop!).

Bij onder andere Verno kun je verschillende kant-en-klare lijsten in een variatie aan materialen en maten vinden. Je kunt hierbij denken aan materialen als;

  • Hout
  • Metaal
  • Bamboe
  • Kunststof
  • Eiken
  • MDF

Mocht uiteindelijk blijken dat de lijst te groot of juist te klein is? Dan kun je de lijst eenvoudig retourneren. Hierdoor kun je met een gerust hart bij een goede lijstenmakerij een mooie lijst kopen.

📸 Verno

Zelf een lijst maken is nog slimmer!

Wil je er zeker van zijn dat je een lijst in huis wilt halen die perfect om jouw poster, schilderij of wat dan ook past? Dan heeft de lijstenmakerij Verno daar dé oplossing voor. Namelijk het zelf, online, maken van je lijst!

Jij bepaalt van welk materiaal de lijst is, welke afmetingen de lijst krijgt en welk glas voor de lijst gezet wordt. Hierdoor sluit de lijst naadloos aan op dat wat je zoekt.

Als lijstenmakerij weet Verno maar al te goed hoe belangrijk het is dat de lijst bij de inhoud past. Lang niet altijd sluit een kant-en-klare lijst hier op aan. Daarom is een op-maat ontworpen lijst veel handiger. Als je dit dan ook nog eens zelf online kunt doen, wordt het pas echt makkelijk de perfecte lijst aan de muur te hangen!

Mix en match

Een belangrijk voordeel van een online lijstenmakerij is dat je vooraf kunt zien hoe jouw nieuwe lijst er straks uitziet. Hierdoor krijg je een goed beeld of de lijst die je hebt ontworpen wel binnen jouw interieur past.

Finetune je design in de builder van Verno en stel de lijst van je dromen samen. Zie je dat een lijst van bamboe toch net een overkill is? Dan hoef je maar één keer te klikken om een van de tientallen andere lijsten uit te proberen.

Wil jij ook ontdekken wat je met de lijsten van Verno kunt doen? Dan kun je er op deze pagina meer over te weten komen!

De laatste interieur inspiraties

kookeiland-keuken-inspiratie
@ellabellahome

Keuken met Kookeiland: Kleuren en Stijlen

Als je veel ruimte hebt, kun je flink met een kookeiland uitpakken. Ook bij een wat kleinere keuken is een kookeiland mogelijk. In dit artikel hebb...

badkamer-moziek-tegels

Mozaïek Tegels in de Badkamer

Mozaïek tegels toveren in één klap je badkamer om tot een paleis. De voorbeelden die in dit artikel te vinden zijn geven dit maar al te goed weer. ...

badkamer-visgraat-tegels

Visgraat Tegels in de Badkamer Kleuren, Inspiratie en Tips

Wat voor visgraat tegels passen het best in de badkamer? Grijs, groen of toch zwarte tegels in een visgraat patroon.. Dat visgraat tegels in een ba...