Waarom een haard niet mag ontbreken tijdens de makeover van jouw huis

Is jouw huis toe aan een complete make-over? Met een aantal kleine veranderingen kan jouw woning in één keer een nieuwe sfeer hebben. Door te investeren in bijvoorbeeld een gashaard in jouw woning, geef je jouw complete woning een upgrade. Wil je weten waarom een haard zo belangrijk is voor jouw woning make-over? In dit artikel leggen wij dat je graag uit.

Nu is de tijd!
Wanneer je van plan bent om te verbouwen of jouw woning een complete make-over te geven, heb je genoeg tijd en mankracht om ook een haard te installeren. Je kunt een echte open haard laten plaatsen, die je ook functioneel nog kunt gebruiken. Wil jij echter liever een haard voor de sfeer, dan de functie? Dan kun je natuurlijk ook altijd een sfeerhaard laten plaatsen. Deze is slechts voor de uitstraling en kan niet gebruikt worden.
Ga je binnenkort verbouwen? Vergeet dan niet om direct deze klustijd te gebruiken om een haard te laten plaatsen in de woning.


Voor ieder wat wils
Wil jij graag een open haard, omdat dit je een authentiek en nostalgisch gevoel geeft? Of wil je juist een open haard dat jouw woning een stijlvol sfeertje geeft? Er is voor ieder wat wils. Er zijn vandaag de dag zoveel verschillende merken, soorten en stijlen qua haarden beschikbaar. In iedere woning past een haard. Of je nu kiest voor een authentieke hout haard of juist liever een moderne aanpak wilt. Je kunt namelijk ook kiezen voor een strak design sfeerhaard dat precies past in jouw moderne woning.

De ultieme sfeer
Mis jouw woning sfeer? Zeker wanneer je een nieuwbouwwoning koopt of in een ouder appartement woont, kan de sfeer nog weleens ontbreken. Een eenvoudige manier om dit op te lossen, doe je door middel van een haard. Een haard geeft sfeer aan iedere woning. Zowel overdag, als ‘s avonds, geniet je van het prachtige design. In de avonden geniet je naast het design, ook van een uniek sfeerlicht in de woning. Of je nu gebruik maakt van een echte open haard of sfeerhaard, beide functioneren als unieke lichtbron in jouw woning.

Warmte
Vroeger was het heel normaal om een open haard in de woning te hebben. Dit was namelijk een van de manieren om warmte in huis te krijgen. Ook vandaag de dag kun je een open haard goed gebruiken voor de warmte in huis. Je hoeft de verwarming niet aan te houden, wanneer je hout brandt in de open haard. Dit is heerlijk warm, geeft een knisperend geluid en zorgt voor een knus gevoel.

Heb jij ook altijd een haard in jouw woning willen hebben? Geef jouw woning dan een complete make-over en laat een haard plaatsen. Je hebt vandaag de dag een groot aanbod aan verschillende haarden. Zo kun je kiezen voor een ouderwets design voor een knus gevoel of laat je een moderne sfeerhaard installeren voor een strak design. Geniet met een haard van warmte, licht en een originele toevoeging aan jouw woning. Bekende merken zijn Dik Geurts, Faber, Element4 en Jotul.

warmte-huis