De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Goud in het interieur: kitsch of niet?

We hebben al een tijdje veel koper in het interieur maar de laatste tijd komt goud ook weer helemaal terug. Goud in het interieur is iets wat we jaren geleden zagen maar daarna verbannen werd in de moderne en hedendaagse interieurs. Die tijd is voorbij, goud mag weer gezien worden. Maar is goud nou kitsch of toch niet?

Voorbeelden van goud in het interieur

Laten we eens naar een aantal voorbeelden kijken van goud in het interieur, om zo te kunnen bepalen of goud nou kitsch is in huis of niet.

Goud-in-het-interieur-1

Bron: pinterest
Goud-in-het-interieur-2
Bron: pinterest
Goud-in-het-interieur-3
Bron: stijlhabitat
[Tweet “Voeg goud in het interieur toe op een moderne en simplistische manier!”]Goud-in-het-interieur-4
Bron: blogspot
Goud-in-het-interieur-5
Bron: canstyling
Goud-in-het-interieur-6
Bron: showhome
Goud-in-het-interieur-7
Bron: interiorjunkie
Goud-in-het-interieur-8
Bron: beautylab

Na het zien van bovenstaande voorbeelden van goud in het interieur zijn wij tot de conclusie gekomen dat je goud het beste kunt toevoegen in de vorm van accessoires, materialen en stoffen. Daarnaast leent goud zich uitstekend om in een modern en strak jasje gegoten te worden. Zo zien we bijvoorbeeld geometrische gouden vazen, geometrische lampen, modern bestek, minimalistische schalen en borden en moderne decoratie.

Door goud op een moderne manier toe te voegen aan het interieur, blijkt het helemaal niet kitsch over te komen of uit te stralen. Daarom vinden wij dat goud in het interieur weer mag! Goud mag weer gezien worden! Wel één kleine tip: combineer goud niet met koper! Deze twee trends liggen ver uit elkaar.

Veel succes met het toevoegen van goud aan jouw eigen interieur!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?