De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Handige bijzettafels!

Kleine bijzettafeltjes komen altijd van pas, ze kunnen gebruikt worden als bijzettafel tijdens een verjaardagsfeestje, een klein tafeltje voor de kids, een tafeltje in een knus hoekje voor decoratie of als nachtkastje. Wij zochten de leukste bijzettafeltjes bij elkaar waar je alles mee kan!

Het leuke van kleine bijzettafels is dat je er alle kanten mee op kunt. Ben je het bijzettafeltje zat in de woonkamer, dan verplaats je het tafeltje naar de slaapkamer of de logeerkamer. Je kunt ook in stijl variëren met bijzettafels. Zo hoeft een kleine bijzettafel niet aan te sluiten op het interieur maar mag het ook juist in een contrasterende interieur stijl gekozen worden.

Deze voorbeelden van handige bijzettafels geven je een idee van wat wij bedoelen met diverse mogelijkheden, functies en stijlen van een bijzettafel.

handige-bijzettafels-3
test
Bron: mydomaine

handige-bijzettafels-2

Bron: ensuus
handige-bijzettafels-1
Bron: vtwonen
[Tweet “Wat je allemaal kunt doen met bijzettafels: combineren, variëren, stijlen en de show stelen!”]

Combineer diverse bijzettafels met elkaar voor een leuk en speels effect! Dit kunnen verschillende type bijzettafels zijn zoals een klein modern tafeltje, samen met een stoere industriële tafel en een boomstronk. Of, juist drie dezelfde tafels maar dan in drie verschillende maten.

handige-bijzettafels-6

Bron: nr310-woonaccessoires
handige-bijzettafels-5
Bron: vtwonen
handige-bijzettafels-4
Bron: studiobrenstijl

Het leuke aan het combineren van verschillende tafeltjes is dat je ook kunt variëren in kleur en materiaal. Een tafeltje in drie verschillende kleuren, of drie verschillende tafeltjes in drie verschillende materialen. Je kunt het zo gek niet bedenken, met kleine bijzettafels kun je alles!

handige-bijzettafels-9

Bron: stylecurator
handige-bijzettafels-8
Bron: manmadediy
handige-bijzettafels-7
Bron: ikea

Daarnaast kun je jezelf ook nog afvragen welke tafel nou precies een bijzettafel is en welke niet. Zoals dit bekende houten krukje/trapje van de Ikea. In veel interieurs wordt dit trapje gebruikt als bijzettafeltje. Dit kun je met allerlei kleine meubels doen, omtoveren tot bijzettafel!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?