De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Trend: Tropische sfeer in huis

Het palmbladeren behang is al tijden populair maar nu krijgen we nog meer tropische invloeden in onze interieurs door middel van koraal en palmbomen. Dus in plaats van minimalistische interieurs, Scandinavische interieurs of neutrale interieurs gaan we nu eens voor lekker exotisch: een tropische sfeer in huis! Een interieur met veel kleur, groen en patronen. Laat je inspireren voor een sfeervol interieur deze zomer!

Trend: Tropische sfeer in huis

Je kan het zo gek niet bedenken of het past wel in een tropische sfeer. Denk bijvoorbeeld eens aan een ananas, bananenplanten, riet en rotan, koraal, schelpen en noem het maar op. Niet alleen qua materialen past dit goed in een tropische sfeer, ook qua vormen, afbeeldingen en accessoires.

Bron: femina

Bamboe in huis

Het materiaal bamboe komt helemaal weer terug. Perfect om te combineren met al dat groen, ananassen, bloemen en planten. Bamboe is het materiaal dat direct het gevoel van de tropen oproept, onmisbaar dus in een tropische sfeer in huis! Kijk eens naar een bamboe stoel, bamboe tafel of bamboe accessoires maar overdrijf het niet. Teveel bamboe in een interieur maakt het weer te druk. Varieer met planten, lichte neutrale kleuren en mooie patronen voor een tropisch effect in huis.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?