De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De mooiste vakantiehuizen

Ben jij ook zo toe aan de zomer? Een lekker zonnetje, een aangenaam temperatuurtje en veel licht? Wij wel! Maar helaas moeten we nog eventjes wachten, daarom kijken we vandaag naar zonnige vakantiehuizen met prachtige interieurs. Gewoon om even weg te dromen, te fantaseren over de zomer, over het wonen in een land met een warm en aangenaam klimaat. Weg uit het regenachtige Nederland.

11x de mooiste vakantiehuizen met inspirerende interieurs

Als je de volgende elf voorbeelden bekijkt dan zie je dat overal dezelfde elementen, materialen en kleuren terug komen. Deze basis is de sleutel tot een succesvol interieur in een zomer vakantiehuis. Er zijn dus een aantal elementen die in een zomer vakantiehuis niet mogen ontbreken:

  • Een lichte basis van wanden, plafond en eventueel vloer.
  • Natuurlijke materialen zoals riet, rotan, grasriet en hout.
  • Zachte materialen die ook nog eens licht en luchtig zijn.
  • Neutrale kleuren.

Bron: homebeautiful

Bron: homebeautiful

Een vakantiehuis staat in het teken van ontspanning en rust. Dit moet ook doorgevoerd worden in het interieur. Rustige kleuren, natuurlijke materialen en lekker veel daglicht maakt dit een prettige ruimte.

Bron: stylejuicer

Bron: stylejuicer

De buitenruimte van een zomer vakantiehuis is natuurlijk ook van belang. Dit Griekse vakantiehuis is een prachtig voorbeeld hiervan.

Bron: honestlywtf

Wil je graag de cultuur van de omgeving proeven in een vakantiehuis? Zoek dan naar een interieur zoals dit inspirerende interieur.

Bron: vosgesparis
Bron: naturalmavens

Accessoires zoals rieten poefs, tafeltjes, een surf plank, stoere vloerkleden, lichte gordijnen, linnen stoffen en planten geven een interieur een zomerse sfeer.

Bron: style-files
Bron: style-files
Bron: vosgesparis
Bron: vosgesparis

Deze 11 prachtige zomer vakantiehuizen zijn niet alleen inspirerend, ze nodigen uit om langs te komen, om te genieten van het interieur, het uitzicht, het comfort en lekker te ontspannen!

Waar gaat jouw volgende reis naar toe? Ook naar zo’n mooi vakantie huisje?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?