De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Stoer: Industriële eetkamerstoelen

Ben jij een liefhebber van een stoer interieur, een interieur met pit? Een rauw randje, eens iets anders? Of misschien ben je wel een liefhebber van opvallende meubels, of een geheel opvallende stijl zoals een industrieel interieur? Dan is het toevoegen van industriële elementen in het interieur een must. Wat dacht je van stoere materialen zoals verweerd leer, metaalsoorten, of robuust hout? Dit soort materialen zijn stijlkenmerken van de industriële interieur stijl.

Vandaag kijken we naar een leuk element in zo’n industrieel interieur, namelijk; industriële eetkamerstoelen. Door jouw huidige eetkamerstoelen te vervangen voor stoere industriële stoelen krijg je meer pit in het interieur met een rauw randje.

Inspiratie voor Industriële eetkamerstoelen

De volgende zes interieurs laten zien hoe je dit soort stoere eetkamerstoelen kan combineren met een interieur. Kijk eens naar de combinatie van eetkamertafel en stoelen, type verlichting, materialen of juist de accessoires. Allerlei elementen die je kan gebruiken in combinatie met industriële eetkamerstoelen.

Bron: gravity home blog

Bron: french by design blog
Bron: real homes magazine
Bron: Architizer
Bron: house beautiful uk
Bron: dream book design

Nog meer mooie Industriële eetkamerstoelen

De volgende modellen eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar via Industrior. Van gestoffeerde stoelen met metalen onderstellen tot mooie metalen stoelen met kuipjes. Je vindt er van alles!

Zoals je ziet zijn stoere eetkamerstoelen goed te combineren met leer, terracotta, bakstenen muren, tegelvloeren, gietvloeren, betonvloeren of kleedt het geheel aan met een stoer vachtje, een vloerkleed, planten of andere unieke accessoires. Bekijk het op Industrior!

Eerder door jou bekeken producten

HAY J110 Stoel
249,- HAY J110 Stoel Hay Bekijk Shop
Vloerkleed Moos, 140 x 200 cm
278,- 309,- Vloerkleed Moos, 140 x 200 cm Goossens Bekijk Shop
Woood Schapenvacht, kleur wit 110 x 60cm
59,- Woood Schapenvacht, kleur wit 110 x 60cm Woood Bekijk Shop
Sierkussen Ewout – off white/zwart – 45×45 cm – Leen Bakker
12,99 Sierkussen Ewout – off white/zwart – 45×45 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?