De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Strandlook interieur inspiratie

Het is heerlijk zomer in Nederland en dus kijken we nog eventjes lekker naar een echt strandlook interieur. Haal hier inspiratie uit om jouw eigen interieur heerlijk zomers in te richten! Dit houten huis bevindt zich uiteraard niet in Nederland maar aan de andere kant van de wereld in Australië. Maar dat maakt het niet minder leuk om naar te kijken en inspiratie op te doen voor het inrichten van een strandlook interieur.

Strandlook interieur: inspiratie en ideëen

Het is een bijzonder huis met een unieke inrichting. Er zijn veel keuzes gemaakt in de inrichting die we niet zo vaak tegen komen. Ook de materialen en kleuren vallen op maar passen heel goed bij het huis en de sfeer.

De keuken in het strandlook interieur

De keuken is misschien wel de meest unieke ruimte van het huis. De inrichting is geheel nieuw en niet traditioneel zoals we het gewend zijn. Midden in de keuken staat behalve het kookeiland ook een loungebank met bergruimte onderin. Een leuke manier om de keuken minder traditioneel in te richten en nog handig ook!

Bron: insideout

Het strandlook interieur

Er staat zelfs een palmboom in de tuin! Dat maakt het interieur en het exterieur helemaal af. Een heerlijk open en licht interieur met veel natuurlijke materialen, neutrale kleuren, hier en daar een opvallende kleur en toch die houten sfeer van het huis behouden.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?