De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een woning met een pakhuis interieur

Hoe krijg je die typische uitstraling die we vaak in oude pakhuizen zien? Ook wel een pakhuis interieur of  “Warehouse Style” genoemd. Dit interieur uit Australië bevindt zich in een traditionele woning van twee verdiepingen maar heeft wel die urban uitstraling. Kijk mee en doe ideeën op voor jouw eigen interieur.

Een woning met een pakhuis interieur

Een pakhuis interieur is vooral industrieel en voorzien van harde materialen. Dit zien we dan ook terugkomen in dit interieur. Bakstenen, gietvloeren, beton maar hier en daar ook zachte materialen om het leefbaar te maken.

Hout in het interieur

Overal in het interieur is ook gebruik gemaakt van hout om de ruimte meer warmte en sfeer te geven. Met hout doorbreek je de kille uitstraling van de harde materialen en krijg je meer karakter in het interieur.

De buitenruimte

De tuin en het terras betrek je bij de inrichting van het huis door dezelfde materialen te gebruiken. Hier zien we bijvoorbeeld dat de grijze vloer is doorgetrokken, weliswaar in een ander materiaal, en dat de bakstenen ook buiten terug komen. De buitenruimte is direct een extra ruimte van het huis geworden en voelt als binnen-buiten.

Meer zachtheid in een hard interieur

De harde materialen vragen om een contrast van zachte materialen. Dit heb je ook nodig om een interieur leefbaar te maken. In de slaapkamer is er gekozen voor nog meer zachtheid door er vloerbedekking te leggen.

Een mooi huis ter inspiratie voor diegene die graag meer willen zien van een pakhuis interieur!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?