De leukste woonwinkels van Nederland

Als je eens even lekker wilt shoppen om nieuwe spulletjes te kopen voor in huis dan mag je zeker deze woonwinkels niet missen. We hebben ontzettend veel leuke woonwinkels in Nederland zoals de grotere keten Ikea, Woonexpress en Trendhopper maar er zijn ook veel andere leuke plekken waar je unieke en mooie accessoires en meubels kunt kopen.

5 Leuke woonwinkels

#1 Nijhof

Deze overzichtelijke winkel is ingericht voor jong en oud. Je kunt hier Doe Het Zelf spullen krijgen, materialen, maar ook accessoires, meubels en aankleding zoals gordijnen en vloerkleden. Het is een grote winkel waar je wel even rond kunt struinen. Ze hebben alles naar de laatste trends en de nieuwste merken. Ook verkopen ze een eigen huismerk.

#2 Loods 5

Loods 5 is de plek als je op zoek bent naar de nieuwste trends, kleuren en materialen maar als je niet weet hoe je het moet combineren. Bij Loods 5 maken ze kleine sets van ruimtes waarin ze een interieur creëren met de spullen die zij verkopen. Er zijn ook veel shop-in-shops in Loods 5 waardoor ze heel verschillende merken verkopen.

woonwinkels

Bron: interiorjunkie

#3 Sissy Boy Homeland

De Sissy Boy ken je misschien vanwege de leuke collectie aan kleding die ze verkopen maar Sissy Boy heeft ook een woonafdeling, namelijk Homeland. Ze verkopen servies, stoffen, accessoires en zelfs meubels. De Sissy Boy volgt de laatste trends en combineert ze met de gekste dingen. Leuk en uniek!

#4 Silo 6

Deze woonwinkel is divers en groot. Ze verkopen meubels en accessoires van verschillende merken. Het is een echte lifestyle winkel, dus je kunt hier ook goed terecht voor een leuk cadeautje bijvoorbeeld!

woonwinkels

Bron: passie4wonen

#5 Keck & Lisa

Ten slotte vinden wij Keck & Lisa in Utrecht erg leuk. Een wat kleinere woonwinkel met de mooiste maar ook de grappigste accessoires. Je vindt hier van alles! Wederom ook een erg leuke woonwinkel voor cadeautjes.