Deze grote vazen horen op jouw eettafel

Door Cynthia | | Inspiratie

Een vaas geeft de ruimte direct sfeer. Er zijn veel verschillende soorten vazen en soms kan het lastig zijn om de juiste vaas voor je interieur te kiezen. Ben je juist op zoek naar een vaas voor bloemen, een vaas om wat kleur toe te voegen aan je interieur of liever een pronkstuk. Kies welke vaas bij jouw interieur past en stijl hem af met een mooie tak of (droog)bloemen.

De Luipaard print doet het altijd goed

Een stijlvolle vaas als eyecatcher in huis. Deze vaas is door de luipaard print erg sfeervol. Zet er een mooie bos bloemen of droogbloemen in en geef hem een prominente plek in huis. Deze vaas kan door het design goed op zichzelf staan of combineer hem met wat kleinere accessoires.

vaas-met-panterprint
Vase The World

Val op met een unieke vorm

Met deze vaas geef je je huis een unieke uitstraling. De vaas is van helder, bruin glas gemaakt en verschillende vormen worden gecombineerd. De vaas krijgt hierdoor een wat een vintage stijl maar toch past hij goed in elk interieur. Leuk om te gebruiken met én zonder bloemen.

glazen-vaas-groot
Bloomingville

Een grote eyecatcher in huis

Deze vaas is prominent aanwezig in huis, door de stijl en het formaat kun je er niet omheen. De vaas voegt direct sfeer toe in je huis. Hij is gemaakt van grijs glas. Stijl hem af met een mooie bos met bloemen en zet hem op een plek waar de vaas gezien mag worden.

grote-vaas-inspiratie
Pols Potten
Benieuwd wat je nog meer als decoratie op tafel kunt zetten? Ontdek de mooiste tafeldecoratie inspiratie in dit artikel!

Modern en industrieel

Deze mooie vaas is gemaakt van metaal en heeft een zwarte, matte uitstraling. De vaas heeft een kleine opening aan de bovenkant en is daarom erg geschikt voor een mooie pluim, palmblad of andere tak. Door de industriële look kun je hem ook als accessoire in huis neerzetten, zonder bloemen.

zwarte-vaas-groot
Light & Living
Bekijk ook ons artikel over een vaas met pluimen!

Sfeervol groen

Geef je huis wat kleur met deze klassieke groene vaas. Door de unieke bol valt de vaas erg op. In het groene glas zitten kleine luchtbellen verwerkt wat hem erg origineel maakt. De kleine opening zorgt dat de vaas niet geschikt is voor een bos bloemen maar een tak past er goed bij.

groene-vaas-kopen
HKliving
Ook mooi: combineer deze groene vaas met groen op de muur, voor een rustgevende ruimte!

Onopvallend wordt opvallend

Deze onopvallende zwarte vaas lijkt wat gewoontjes maar door de kleur, de afwerking en het materiaal zal het de aandacht trekken in elke ruimte. Zet er een kleine bos kleurrijke bloemen of droogbloemen in en de kleuren zullen door het zwart van de vaas extra goed naar voren komen.

zwarte-vaas-groot
MOOS

Druppelvormige vaas

Deze sierlijke vaas is gemaakt om de ruimte sfeer te geven. Door het formaat en de simpele stijl heb je wel wat bloemen nodig om hem af te werken. De vaas is 50 centimeter hoog en hoeft niet gecombineerd te worden met andere accessoires. Geef hem de ruimte en mooie bloemen.

grote-vaas-glas
Vase The World

Metaal onderstel

Deze vaas heeft een uniek metalen onderstel wat hem een stoere uitstraling geeft. De vaas is gemaakt van doorzichtig glas en door het onderstel lijkt het of de vaas zweeft. Door de smalle hals passen takken of een mooie bloesem goed bij de vaas. Simplistisch maar sfeervol.

doorzichtige-vaas-groot
Hakbijl Glass

Vaas in de vorm van een fles

Deze vaas is niet alleen geschikt voor de wijnliefhebber. Creëer een sfeervolle ruimte met deze vaas in de vorm van een fles. Een boeket zal niet passen maar de vaas is ook erg stijlvol zonder bloemen. Ben je wel een wijnliefhebber dan passen de kurken ook goed in de fles als decoratie.

vaas-tafel-bloemen
Mica Decorations

Glaskunst met een Vaas

Deze vaas is een kunstwerk van zichzelf. De unieke vormen maken hem een opvallend exemplaar. De vaas is gemaakt van glas en komt in een donkergrijze kleur. Gebruik de vaas met een mooi boeket of combineer hem leeg met andere items. Door het design past de vaas goed in elk interieur.

vaas-inspiratie-woonkamer
Present Time