scrubb-daddy

6 redenen waarom je een Scrub Daddy spons nodig hebt

Door Sarieta | | Huishouden

Heb je wel eens van de Scrub Daddy spons gehoord? De kans is best groot wanneer je van
hygiëne houdt. Met deze spons maak je elke ruimte brandschoon. Het is dan ook populair
vanwege de vele voordelen. Welke dat zijn vertellen we je graag in dit artikel. Ben je al
nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Scrub Daddy Original - Spons Geel

Fijne spons in een vriendelijk jasje

De Scrub Daddy spons is de perfecte keukenhulp met een glimlach. Dankzij zijn unieke textuur past het zich gemakkelijk aan warm en koud water aan en is ideaal voor het reinigen van diverse oppervlakten, van glas tot roestvrij staal. Bovendien maken de vriendelijke ogen het schoonmaken leuker, terwijl het ook lastige plekken met gemak bereikt. En het beste van alles: het blijft tot 8 weken geurvrij!

Wat is de Scrub Daddy spons?

Van het in huis halen van de Scrub Daddy spons krijg je zeker geen spijt. Je maakt er namelijk elke oppervlakte grondig mee schoon. Het materiaal verandert van textuur op basis van de watertemperatuur, namelijk zacht bij warm water en hard bij koud weer. Ook laat deze ergonomische spons geen krasjes en nare geurtjes achter.

Voor wie is de Scrub Daddy geschikt?

Iedereen die schoonmaakt gebruikt de Scrub Daddy spons graag, zowel thuis als in panden en kantoren. De gemakkelijk te gebruiken spons is ideaal om hardnekkig vuil mee te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de vaat die je anders niet mooi schoon krijgt. Zodoende is het zeer geschikt voor zowel schoonmakers als (huis-)moeders en vaders. Hieronder vind je een overzicht van de redenen waarom je een Scrub Daddy spons nodig hebt.

scrub-daddy

Het is gemakkelijk vast te pakken

Met Scrub Daddy spons maak je elke ruimte schoon. Het brengt allerlei voordelen met zich mee die we graag voor je op een rijtje zetten. Zo is het vanwege de ronde vorm heel gemakkelijk vast te pakken. Sterker nog: het past perfect in jouw handpalm. Ook de oogjes van de spons geven tijdens het schoonmaken veel grip.

Het is in meerdere kleuren verkrijgbaar

De Scrub Daddy spons is duidelijk te herkennen aan het vrolijke gezichtje op de voorkant en de felle kleuren. Je hebt zelfs de keuze uit meerdere kleuren, waaronder oranje, groen en geel. Wedden dat deze spons schoonmaken leuker maakt dan ooit?

Vrolijk gezichtje is multifunctioneel

Het vrolijke gezichtje van de spons heeft een belangrijke reden en is nogal praktisch. Zo kun je eenvoudig bestek in de mond van de smiley stoppen, waardoor de boven- en
onderkant op hetzelfde moment schoon worden. Nog een reden waardoor deze spons is ideaal is voor iedereen die houdt van frisse en schone ruimtes!

scrub-daddy-spons

Ze zijn temperatuur geregeld

Een van de bijzondere kenmerken van Scrub Daddy sponzen is dat ze temperatuur geregeld zijn. Hoe zit dit precies? Eigenlijk is het heel simpel: bij gebruik met warm water krijgt de spons een zachtere temperatuur, wat het ideaal maakt voor een licht schoonmaakklusje. Bij koud water ontstaat er juist een hardere textuur, waardoor je goed kunt schrobben en kunt genieten van een schoon keukenblad.

De beste ovenreiniger vind je hier!

Iedereen wordt vrolijk van de Scrub Daddy spons

Van huisvaders en huismoeders tot schoonmakers en anderen die houden van schone ruimtes: iedereen is enthousiast over de Scrub Daddy spons. Het ziet er vrolijk uit, is gemakkelijk te herkennen aan de vrolijke kleur, multifunctioneel én gemakkelijk vast te houden. Meer dan
genoeg redenen om er gebruik van te maken, welke schoonmaakklus je ook in gedachten hebt!

Ze weerstaan onaangename geuren

Scrub Daddy sponzen weerstaan onaangename geurtjes en dat is natuurlijk heel fijn. Het is
namelijk speciaal ontworpen om binnen een uur te drogen. Daardoor schimmelt het nooit en houdt het geen vervelende geuren vast. Daarmee weet dit product zich te onderscheiden van concurrenten.

Tip: De ultieme schoonmaak checklist voor een fris en fruitig huis!

Is een Scrub Daddy het waard?

Of deze spons het waard is? Laten we eens kijken naar het oordeel van gebruikers. Die zijn over het algemeen enthousiast over de multifunctionaliteit. Zo verwijder je er zowel zacht als hardnekkig vuil mee. Ook is het hanig qua gebruik en maakt het goed schoon. En natuurlijk maakt de smiley en de opvallende kleur van de spons je meteen vrolijk.

Zo geven andere gebruikers die de spons hebben gebruikt aan, dat de spons precies doet wat het moet doen. Ook is het te gebruiken voor meerdere ruimtes en apparaten, zoals de badkamer en de vaatwasmachine. Daarnaast zijn ze te spreken over het gebruikersgemak en de goede grip. Ook de duurzaamheid komt in een review aan bod, omdat je de spons meerdere malen kunt gebruiken.