De 15 mooiste badkuipen voor in de badkamer

Lekker badderen in uw eigen badkamer in een stijlvolle badkuip, dat willen we allemaal! Heerlijk genieten van een goed boek, lekker muziekje, rust en warm water. In welke badkuipen kun je nou het beste stijlvol badderen? Wij zochten de mooiste badkuipen voor jou en maakten er een mooi lijstje van.

Je badkamer inrichten met een unieke badkuip


badkuip inspiratie

Bron: Diynetwork

Dit bubbelbad is geschikt voor in elke badkamer. Door de vierkante afmeting kun je er met twee personen lekker in badderen. Zie jij jezelf al zitten in dit luxueus bad?


houten badkuip badkamer

Bron: Usualhouse

Iets minder luxueus maar wel erg leuk is dit houten bad. Het past geheel in de stijl van de badkamer maar of het erg lekker zit en ligt vragen wij ons af.

badkamer badkuip transparant

Bron: Onbekend

Een heel bijzondere badkuip is dit glazen bad. Lekker badderen in een glazen badkuip die ruimtelijkheid uitstraalt in jouw badkamer. Het zou een nadeel kunnen zijn dat je iets minder privacy hebt maar het ligt wel heerlijk.

badkuip rond badkamer

Bron: Onbekend

Dit prachtig vrijstaand bad is zeer modern en simpel ontworpen. Een gestroomlijnde vorm die perfect is voor het interieur van je badkamer maar ook perfect aansluit op het lichaam.

retro badkuip

Bron: Paperblog

Een ouderwetse badkuip omgetoverd tot een modern en vrolijke variant. De oude pootjes zijn onderhouden met een likje verf en de kuip zelf heeft een vrolijk kleurtje gekregen.


badkuip modern

Bron: Svpply

Deze badkuip is een van de nieuwste ontwerpen. Het is een vrijstaand bad met een ingebouwd plankje voor al je spulletjes en dingetjes. Modern, strak en stijlvol.

natuurlijke badkamer

Bron: Ajbarnesonline

Dit robuuste bad is uitgekarfd uit steen en is 100% uniek. Je moet er natuurlijk wel plek voor hebben maar het is zeker een stijlvolle badkuip. Zie jij jezelf al lekker badderen in dit prachtige bad?


badkamer inrichten badkuip

Bron: Studiothol

Wederom een uniek en vooral moderne badkuip is dit ontwerp van Studio Thol. De badkuip is geïnspireerd op een stoel. Een comfortabel en vooral stijlvolle badkuip.


badkuip modern ideeen

Bron: Hoo-residence

Een inbouwbad is meestal het voordehand liggende bad dat men kiest voor in de badkamer. Vaak omdat er anders niet genoeg ruimte is voor een bad maar ook omdat het gemakkelijk te combineren is met een douche.


badkamer inrichten hout

Bron: Ideasgn

Wat vind je van dit houten bad? Het past precies in deze badkamer met prachtige houten wanden en het is zeker een gewaagde en stijlvolle keuze.

badkuip modern zwart

Bron: Onbekend

Een rond bad is fantastisch. Je kunt er met meerdere mensen in badderen, het ligt heerlijk en het is echt een eye-catcher van je badkamer. Je hebt wel wat meer ruimte nodig dan voor een inbouwbad.


badkamer inrichten beton

Bron: Johnpawson

Een betonnen bad wordt steeds populairder. Vooral in nieuwbouw huizen of badkamers waar bijvoorbeeld al een betonnen vloer ligt, is een betonnen badkuip erg gewild. Het is minimalistisch en strak maar kan voor veel onderhoud zorgen.


glamour badkuip

Bron: Sfxit

Hou je van iets meer glamour en glitter dan is dit klassieke blad met verchroomde afwerking wat voor jou. De badkamer geeft een luxueuze en glamoreuze sfeer.


houten badkamer inrichten

Bron: Houzz

Een badkuip in je vloer verwerkt is natuurlijk ook een optie. Doordat het bad verzonken is lijkt de badkamer ruimer zoals je hier kunt zien.


badkuip buiten

Bron: Nestdesignstudio

Een buitenbad mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje van badkuipen. Wat vind je van deze? Heerlijk badderen tijdens de koude wintermaanden in een warm bad.

Welke badkuip zou jij in je badkamer plaatsen? Laat het ons weten in een reactie.