De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De Must-Have badkamer accessoires

Als je een beetje een gezellige badkamer wilt hebben dan ontkom je er niet aan om een aantal must-have badkamer accessoires aan te schaffen. Accessoires geven je badkamer meer sfeer en karakter. Zonder accessoires is een badkamer vaak kil en zo standaard. Je personaliseert de badkamer juist met leuke en unieke accessoires.

Welke badkamer accessoires mogen niet ontbreken?

Er zijn ontzettend veel badkamer accessoires verkrijgbaar maar wat mag er nu echt niet ontbreken? Wat maakt je badkamer nou juist zo sfeervol? Wij zochten de leukste type accessoires bij elkaar om een overzicht te vormen voor jou.

#1 Het bijzettafeltje

Ook in de badkamer komt een bijzettafeltje goed van pas. We zien vaak leuke houten krukjes of houten bankjes die dienen als bijzettafeltje. Je kunt ze gebruiken naast het bad of bijvoorbeeld bij de wasbak, maar ook als krukje voor je kinderen als zij hun eigen tandjes willen poetsen.

badkamer-accessoires-1

Bron: loods5

#2 Voorraadbakjes

Potjes, bakjes of mandjes waarin je bijvoorbeeld watjes, wattenstaafjes, zeep en ander klein grut kunt opbergen. Op deze manier krijg je een opgeruimde badkamer en ziet het er ook nog eens erg aantrekkelijk uit.

badkamer-accessoires-2

Bron: decoxpert
[Tweet “De must-have badkamer accessoires voor het echte spa gevoel in je badkamer!”]

#3 Badmatjes

Een mooie badmat bij het bad of bij de douche is ten eerste veel comfortabeler dan een koude tegelvloer, ten tweede is het praktisch veel makkelijker doordat de vloer niet erg nat wordt en ten derde brengt het sfeer aan in de badkamer. De wc matjes worden steeds minder gebruikt maar toch zijn ze erg comfortabel. Zeker in de winter is het lekker om een warm matje onder de voeten te hebben.

badkamer-accessoires-3

Bron: uw-woonmagazine

#4 Geurtjes

Heerlijke geur kaarsen, geurstokjes en zeepjes geven je badkamer een heerlijke geur. Door dit soort badkamer accessoires toe te voegen creëer je je eigen spa in de badkamer en kun je optimaal genieten en ontspannen.

badkamer-accessoires-4

Bron: loods5

#5 Gemak

Een gemakkelijk badkamer accessoire is een rekje naast het bad waarin je bijvoorbeeld je favoriete shampoo kwijt kunt maar ook badzout, sponsjes etc. Op deze manier houd je de badrand vrij en overzichtelijk.

badkamer-accessoires-5

Bron: vanmanenbadkamers

#6 Handdoeken

Ten slotte zijn de handdoeken en washandjes natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van badkamer accessoires. Zachte grote handdoeken kun je mooi opvouwen of oprollen en in een open vak of kast leggen voor een echt spa-gevoel.

badkamer-accessoires-6

Bron: badkamerentegels

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?