De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Luxe badkamer interieurs waar wij jaloers op zijn

Hoe creëer je luxe in de badkamer? Die vraag wordt vaker aan ons gesteld. Vandaar dat we vandaag kijken naar luxe badkamer interieurs die over de top luxe zijn. Zoveel luxe is wellicht niet heel realistisch maar toch kun je er ook veel inspiratie uit halen voor jouw eigen badkamer.

9x een luxe badkamer interieur

We beginnen met een minimalistische badkamer die nog heel goed te realiseren is in onze eigen badkamers. De prachtige marmer look tegels, een wand vullende spiegel en verlichting onder het badmeubel geven deze badkamer allure. Drie elementen die je ook allemaal thuis kan toepassen.

MakeOver’s badkamer favorieten

Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamers? De badkamer experts van MakeOver hebben ze gespot en zetten ze voor je op een rijtje.

  • Mat zwart sanitair! Donkere kranen, douchecabine’s en andere details in je badkamer met een mat zwarte afwerking. Deze trend komt oorspronkelijk uit de keuken is nu ook in de badkamer te vinden.

  • Een douchecabine is al lang niet meer een bak waarin je gaat staan. Tegenwoordig kun je de mooiste douchecabines uitzoeken en zó samenstellen dat hij precies in je badkamer interieur past

  • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Wie is de mooiste van ‘t land? Behalve dat een spiegel je helpt bij het goed uitvoeren van je uiterlijke onderhoud is het ook een manier om je badkamer een extra design impuls te geven. Wij vinden de ronde spiegels met verlichting helemaal top!

Bron: gravity home

Glimmende materialen, inbouw spots en glazen wanden geven een badkamer ook een luxueuze stijl. Eigenlijk is de finishing touch in deze badkamer het bontje dat op de grond ligt.

Bron: homedecorskill

Een vrijstaand bad, een grote spiegel en wat dacht je van dat bijzondere plafond? Het geeft allemaal een zeer luxe gevoel aan deze badkamer. Ook de plant mag niet vergeten worden!

Bron: HomeDecorIdeas

Tegenwoordig zijn er ook houten vloeren of een hout-look vloer verkrijgbaar die in de badkamer gelegd kan worden. Niet alleen geeft het een badkamer meer sfeer en warmte, het zorgt ook voor een luxere uitstraling.

Bron: homedecorinfo

Een donkere badkamer oogt heel mysterieus en bijzonder. Daarnaast geeft dit stenen materiaal de badkamer ook nog een extra luxe tintje. Het is zelfs tegen het plafond geplaatst. Bijzonder om de gehele badkamer te bekleden in één materiaal.

Bron: room decor ideas

Luxe kan ook toegevoegd worden in de vorm van bloemen en planten.Deze prachtige bloemen geven een badkamer veel meer sfeer. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie tropische plant of een orchidee voor in de badkamer.

Bron: room decor ideas

Naast een vrijstaand bad geven vrijstaande wasbakken ook veel luxe aan een badkamer. Een leuk idee dat in elke badkamer toegepast kan worden.

Bron: amzn

De verlichting in een badkamer is ook belangrijk. Ga eens voor iets vernieuwends zoals een hanglamp of vloerlamp in de badkamer. Zelfs een mooie wandlamp is uniek in een badkamer.

Bron: tempodadelicadeza

Bron: houzz

MakeOver’s Badkamer Shoptips

Bij MakeOver beoordelen we onze shoptips niet alleen op de looks. We adviseren alleen bedrijven die betrouwbaar zijn met goede garanties. Voor de badkamer hebben wij 3 shoptips op een rijtje gezet.

  • Begin bij de basis. Het is goed om te kijken naar complete badkamers om zo inspiratie en een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is binnen de gewenste prijsklasse.

  • Het aantal objecten binnen een badkamer is beperkt. Een ligbad is natuurlijk erg comfortabel maar neemt ook ruimte in beslag. Tegenwoordig heb je prachtige ligbaden dus het hoeft niet ten koste te gaan van de looks.

  • Op de kosten letten doen we natuurlijk allemaal, een verbouwing is vaak al duur genoeg. Bekijk daarom deze scherpe badkamer aanbiedingen eerst!

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?