badkamer-bathroom-interieur
@carries_casa

Luxe badkamer interieurs waar wij jaloers op zijn

Hoe creëer je luxe in de badkamer? Die vraag wordt vaker aan ons gesteld. Vandaar dat we vandaag kijken naar luxe badkamer interieurs die over de top luxe zijn. Zoveel luxe is wellicht niet heel realistisch maar toch kun je er ook veel inspiratie uit halen voor jouw eigen badkamer.

9x een luxe badkamer interieur

We beginnen met een minimalistische badkamer die nog heel goed te realiseren is in onze eigen badkamers. De prachtige marmer look tegels, een wand vullende spiegel en verlichting onder het badmeubel geven deze badkamer allure. Drie elementen die je ook allemaal thuis kan toepassen.

Glimmende materialen, inbouw spots en glazen wanden geven een badkamer ook een luxueuze stijl. Eigenlijk is de finishing touch in deze badkamer het bontje dat op de grond ligt.

Een vrijstaand bad, een grote spiegel en wat dacht je van dat bijzondere plafond? Het geeft allemaal een zeer luxe gevoel aan deze badkamer. Ook de plant mag niet vergeten worden!

Tegenwoordig zijn er ook houten vloeren of een hout-look vloer verkrijgbaar die in de badkamer gelegd kan worden. Niet alleen geeft het een badkamer meer sfeer en warmte, het zorgt ook voor een luxere uitstraling.

Een donkere badkamer oogt heel mysterieus en bijzonder. Daarnaast geeft dit stenen materiaal de badkamer ook nog een extra luxe tintje. Het is zelfs tegen het plafond geplaatst. Bijzonder om de gehele badkamer te bekleden in één materiaal.

Luxe kan ook toegevoegd worden in de vorm van bloemen en planten.Deze prachtige bloemen geven een badkamer veel meer sfeer. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie tropische plant of een orchidee voor in de badkamer.

Naast een vrijstaand bad geven vrijstaande wasbakken ook veel luxe aan een badkamer. Een leuk idee dat in elke badkamer toegepast kan worden.

De verlichting in een badkamer is ook belangrijk. Ga eens voor iets vernieuwends zoals een hanglamp of vloerlamp in de badkamer. Zelfs een mooie wandlamp is uniek in een badkamer.

De laatste interieur inspiraties

beste-vriendin-cadeau
Pixabay via Pexels

Cadeau ideeën om je Beste Vriendin te laten zien hoeveel je om haar geeft

Je beste vriendin verdient natuurlijk alleen het allerbeste. Maar wat geef je haar cadeau om te laten zien hoeveel ze voor jou betekent? Wij hebben...

bed-bank-groen

Beste Bed Bank die je nu kunt kopen

Een slaapbank komt altijd van pas, als je onverwachte gasten hebt die willen blijven logeren of als je partner keihard ligt te snurken. In dit arti...

humidifier

De Beste Humidifiers voor Betere Luchtkwaliteit

Een humidifier of luchtbevochtiger heeft veel voordelen, maar het kan lastig zijn om uit alle opties en aanbiedingen de beste eruit te pikken. In d...