De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Prachtige badkamertegels

Badkamertegels zijn niet meer wat ze geweest zijn: vierkante of rechthoekige tegels in het wit, grijs of zwart. Tegenwoordig zijn badkamertegels veel opvallender, unieker en diverser. In plaats van rechthoekig kiezen veel mensen nu voor bijvoorbeeld een driehoek tegel. In plaats van een effen kleur, kiest men nu voor een print. De trends veranderen snel en er komt steeds meer moois op de markt.

De mooiste badkamertegels

Anno 2015 zijn er heel veel badkamertegels verkrijgbaar. Wij zochten de leukste en vooral opvallendste voor je uit!

Badkamer-Tegels-1

Bron: badkamers-ontwerpen

De wand van het bad is betegeld met grote witte tegels in de verticale richting en zwarte matte tegels in de horizontale richting. Het wit zorgt voor een ruim effect en het zwart zorgt voor contrast.

Badkamer-Tegels-2

Bron: oldenzaalmeubelstad

Hou je van warmte, gezelligheid en knusheid? Dan is deze badkamer misschien wel iets voor jou. Veel warme kleuren, verschillende materialen en tegels op de muur met een structuur.

[Tweet “Van recht tot driehoekig en zeshoekig; er zijn ontzettend veel soorten badkamertegels. Wat vind jij het mooist?”]

Badkamer-Tegels-3

Bron: inspirerend-wonen

Deze badkamer is neutraal ingericht maar spreekt toch een eigen stijl uit. Mede dankzij de tegels op de wand bij het bad. Twee kleuren gecombineerd met elkaar door middel van kleine tegels.

Badkamer-Tegels-4

Bron: tegelsconcept

Groots, ruim en licht. Deze badkamer is niet alleen ruim door de enorme grootte maar ook door het gebruik van lichte kleuren zoals wit en lichtgrijs. De tegels zijn in verschillende afmetingen gebruikt en op een nieuwe manier gebruikt om te betegelen.

Badkamer-Tegels-5

Bron: actiefwonen

Tegels in een zeshoek, dat zie je niet vaak. Ze zijn groot en wand vullend waardoor het effect ook groots is. Het honinggraat effect wordt versterkt door de verschillende kleuren die er gekozen zijn.

Badkamer-Tegels-6

Bron: pebbletileshop

In plaats van tegels zijn hier stenen gebruikt en ingemetseld in de douche. Een prachtig natuurlijk effect met een mooie structuur.

Badkamer-Tegels-7

Bron: vtwonen

De prachtige patroontegels zijn nog steeds erg populair. Tegels met Marokkaanse motieven en patronen in lichte en opvallende kleuren stelen de show in badkamers.

Badkamer-Tegels-8

Bron: interieur-inrichting

Deze Marokkaanse tegels zijn in 1 kleur geschilderd maar hebben wel een afwijkende vorm. Prachtige ronde en sierlijke vormen die helemaal uit Marokko komen.

Badkamer-Tegels-9

Bron: notebook

Ten slotte willen we je graag deze geometrische tegels laten zien. Op de vloer liggen tegels in de vorm van wiebertjes en op de wand zijn er driehoeken gebruikt met een relief.

Eerder door jou bekeken producten

Beliani Sedum Sierkussen Goud Stof 40 x 40 cm
25,- Beliani Sedum Sierkussen Goud Stof 40 x 40 cm Beliani Bekijk Shop
Beaneasy Dream-Cot Babybed
1575,- Beaneasy Dream-Cot Babybed Bekijk Shop
Bijzettafel Melur, ars manufacti
229,99 Bijzettafel Melur, ars manufacti Ars Manufacti Bekijk Shop
Santorini, 2 x gestreepte badlakens, indigoblauw
39,- Santorini, 2 x gestreepte badlakens, indigoblauw MADE.COM Bekijk Shop
Sierkussen Oriana – roze – 45×45 cm – Leen Bakker
7,99 Sierkussen Oriana – roze – 45×45 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?