De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een combi van zwart wit interieur, hout én planten

Hoe geef je een zwart wit interieur sfeer? Door alleen zwart en wit te gebruiken kan het interieur saai en kil overkomen. Een gevoel dat je absoluut niet wilt creëren. Het interieur van Femke is een goed voorbeeld van hoe je het meer leven en sfeer geeft. Haar passie voor interieur is terug te zien in de manier waarop ze haar interieur vormgeeft, stylt en inricht. Laten we eens bij haar binnenkijken.

Binnenkijker van Femke

Misschien ken je Femke wel van het Instagram account Leven op Nr. 7. Femke is 32 jaar en woont samen met Roelof en haar drie kindjes. Veel leven in de brouwerij dus! Wanneer je zelf ook kinderen hebt, is het leuk om binnen te kijken bij andere gezinnen. Hoe gebruiken zij de ruimte met z’n allen? Hoe houden zij het overzichtelijk en georganiseerd?

 

Binnekijker-zwart-wit-interieur

Bron: Leven op Nr.7 - Femke

*uitgelicht: Ben jij een fan van het zwart witte interieur? Dan wil je deze eetkamerstoelen zeker hebben in huis!

>> Shop deze fantastische eetkamerstoelen nu hier!<<

Strak, minimalistisch en uniek

Met veel groen en hout wordt het zwart wit interieur van Femke warm en krijgt het een persoonlijke uitstraling. Ondanks het chaotische karakter van Femke (zo schrijft ze zelf op Instagram) probeert ze het altijd zo opgeruimd mogelijk te houden. Door veel opbergmogelijkheden te creeren, weinig kleine decoraties te gebruiken maar liever een paar grotere en alles zo ruimtelijk mogelijk te houden zorg je ervoor dat het interieur overzichtelijk blijft met kinderen in huis.

binnenkijker-strak-uniek-minimalistisch

Bron: Leven op Nr.7 - Femke

*MakeOver TIP: Om je interieur strak, maar toch ook sfeervol te houden is een klein zit hoekje creëren altijd een goed idee. Dit leuke hoekje valt dan direct op! Een klein houten bijzettafeltje is daarom erg tof om neer te zetten!

>> Shop hier het houten bijzettafeltje voor in jouw interieur!<<

Met z’n allen eten

Met veel mensen in huis is het ook belangrijk om voldoende plek te hebben om met z’n allen te eten. Een grote tafel in de woonkamer met voldoende eetkamerstoelen of een grote keukentafel is de beste oplossing!

binnenkijker-eettafel-zwartwit

Bron: Leven op Nr.7 - Femke

*MakeOver TIP: Een praktische en stijlvolle eettafel hoort thuis in ieder interieur. Hier kom je ‘s avonds met het hele gezin even lekker bij elkaar.

>> Shop hier de perfecte eettafel voor in jouw interieur.<<

Een basis van wit

De basis van het interieur van Femke is wit. Dit geeft ruimtelijkheid, licht en frisheid. Daarnaast kan je met wit alle kanten op. Zo staat het heel goed in het kamertje van de dochter waar roze gebruikt is.

binnenkijker-basis-van-wit-grijs-bank

Bron: Leven op Nr.7 - Femke

*MakeOver TIP: Natuurlijk mag frisheid in je interieur niet ontbreken. We hebben het al vaak genoeg gezegd, maar neem planten in huis! Deze hebben alleen maar voordelen!

>> Shop hier de planten voor in jouw woning!<<

Knusheid d.m.v. kleine stillevens

Een andere leuke manier om een interieur knusser te maken is door kleine stillevens te creeren. Dit zijn groeperingen van decoraties die bij elkaar staan. Dit oogt veel rustiger dan overal iets qua decoraties in het interieur.

Binnenkijker-Femke-Canvas-Foto

Bron: Leven op Nr.7 - Femke

*MakeOver TIP: Ben jij ook zoekende naar jouw droominterieur, maar wil dit nog niet helemaal lukken? Dan hebben wij speciaal voor jouw een online programma ontwikkeld. In dit programma krijg jij alles wat je nodig hebt om het interieur van je dromen te kunnen realiseren. Wil je meer informatie? Klik dan even hier beneden.

>> Word nu MakeOver Member!<< 

Top 10 Minimalistische interieur producten

De leukste producten voor een Minimalistisch interieur

Sorry, geen producten gevonden.

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?