Online keuken ontwerpen? De 5 beste ontwerp tools

Je bent van plan je keuken te vervangen voor een nieuwe maar je hebt geen flauw idee wat je wilt of hoe je het wilt. Een adviseur bij een keukenzaak kan je hierbij helpen maar vaak kost dit geld of zit je aan een offerte vast. Daarom adviseren wij het online keuken ontwerpen met geschikte ontwerp tools. Op deze manier kun je eerst zelf eens stoeien met het inrichten van je droomkeuken voordat je naar een professional gaat.

De online keukenplanner

De Online Keukenplanner is een gratis programma waar je niks voor hoeft te downloaden. Het programma werkt snel en simpel en biedt een 3D aanzicht van je keuken. De Online Keukenplanner biedt een bibliotheek vol met meubels en apparatuur die je in het ontwerp van je keuken kunt plaatsen.

Online-keuken-ontwerpen-1

Bron: keukenatlas

Ikea Keukenplanner

Het meest bekende online keuken programma is die van Ikea. Ikea is zijn keuken collectie elk jaar aan het uitbreiden en zo komen er steeds meer opties bij. Daarnaast is Ikea betaalbaar en biedt het alle nieuwe snufjes die je in de keuken wilt hebben.
Hun online keuken programma biedt de hele collectie aan keuken meubels van Ikea. Daarnaast kun je het ontwerp ook uitprinten of doorsturen naar hun zodat zij de keuken voor je kunnen nakijken en leveren.

Online-keuken-ontwerpen-2

Bron: laatjebouwen

Keukenontwerper

Dit online keuken programma besteedt veel aandacht aan de keuken zelf. Wat zijn de afmetingen, waar zitten deuren en ramen, wat is de hoogte etc. Zodra je dat hebt getekend en aangegeven kun je verder met het inrichten van de keuken. Het programma biedt een zwart wit 3D beeld en aanzichten plus plattegrond van de door u ontworpen keuken.

Online-keuken-ontwerpen-3

Bron: keukenswebsite

Superkeukens

Deze keuken zaak biedt advies in hun showrooms maar ook een online keuken programma voor jou. De 3D beelden zien er realistisch uit en bieden een erg goed beeld van het eindresultaat.

Online-keuken-ontwerpen-4

Bron: superkeukens

Brugman Keukens

De bekende keukenzaak Brugman biedt ook een eigen online ontwerp service. Het programma is gemakkelijk en gratis. Tijdens het ontwerpen van je keuken kun je ook instructie video’s bekijken die je helpen bij het opzetten van het ontwerp.

Online-keuken-ontwerpen-5

Bron: woonboulevardnijmegen

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw keuken? Bekijk al onze keuken inspiratie en ideeën!