Passie in de keuken! De 15 mooiste rode keukens

Ben je op zoek naar wat meer passie in de keuken? Iets meer kleur? Of is je lievelingskleur rood en je wilt wel eens zien hoe dat uitpakt in een keuken? Wij hebben de 15 mooiste rode keukens verzameld in allerlei stijlen zodat jij inspiratie kunt op doen.

Kleuren hebben altijd een werking op de mens. Zo wekt rood bijvoorbeeld bij veel mensen passie op. Wil je graag rood in je eigen keuken terug brengen dan kun je dit op verschillende manieren doen.

De 15 mooiste rode keukens

Rode-keukens

Bron: unknown

Een strakke rode keuken in hoogglans gecombineerd met grijs en RVS. Modern, chique en zeker veel passie.

Rode-keukens

Bron: dawntime

Een hippe keuken die geschikt is voor jonge stellen of gezinnen door het gebruik van onbewerkt hout, knal rood en design meubels zoals de witte Eames stoelen. Wij vinden het leuk dat de rode keuken gecombineerd is met houten kastjes. Op deze manier wordt het rood je niet snel teveel.

Rode-keukens

Bron: kathryngreeleydesigns

Donker rood maakt je keuken wellicht wat kleiner maar het geeft ook een intieme sfeer. Een keuken vol met passie en karakter.

Rode-keukens

Bron: amberth

Combineer de rode frontjes van de keuken met een mooi en strak wit aanrecht blad en houten kastjes.

Rode-keukens

Bron: blogspot

Hou jij niet zo van modern en strak maar liever van iets landelijker en sierlijker? Dan is deze keuken misschien wel iets wat jij mooi vindt. Een klassiek rode keuken met kroonluchter en een fornuis als eye-catcher.

Rode-keukens

Bron: blogspot

Rood is ook geschikt om mee te mixen zoals in deze keuken gebeurd is. Een rode keuken met houten blad en blauwe tegels op de achterwand. Waarom ook niet toch?

Rode-keukens

Bron: kitchen-design-ideas

Deze keuken kunnen we zeker wel modern noemen. Het is bijna futuristisch door het ronde kookeiland en de minimalistische vormen.

Rode-keukens

Bron: home-designing

Waarom zou je de gehele keuken rond maken als je ook enkele elementen op een mooie manier rood kunt maken?

Rode-keuken-9

Bron: hgrm

Wil je een klein beetje rood toevoegen aan je keuken? Kies dan de onderkastjes in het rood. Op deze manier komen de bovenkastjes niet zo op je af en lijkt de keuken groter.

Rode-keuken-10

Bron: amberth

Rode-keuken-11

Bron: coastalliving

Heb jij al een nieuwe keuken in je huis maar je mist wat pit en passie in je keuken? Verf dan een muur in een mooi rode kleur voor meer sfeer en vrolijkheid.

Rode-keuken-12

Bron: housetohome

Rode-keuken-13

Bron: housetohome

Rode-keuken-14

Bron: ohua88

Rode-keuken-15

Bron: ikea

Breng de rode kleur terug in accessoires zoals in deze moderne keuken. Het tapijt sluit geheel aan op de kleur van het keukenblok.