Dé stoere jongenskamer

Is jouw zoon toe aan een echte jongenskamer maar heb je geen idee wat je voor hem zult creëren? Wij kwamen deze mega stoere kamer tegen die elke jongen gaaf zou vinden! Er zit een mooi fantasie element in deze jongenskamer door middel van het fantasierijke behang maar ook stoere en robuuste elementen vanwege de bakstenen muur en de steiger buizen.

Jongenskamer-1

Het is een mix van retro, industrieel, fantasie en stoere elementen. Je kunt het ook wel een mix en match jongenskamer noemen!

Jongenskamer-2

De kamer heeft veel verstophoekjes waar kinderen kunnen zitten, lezen, spelen en kletsen met vriendjes.

Jongenskamer-3

De stoere bakstenen muur geeft de kamer iets uniek en opvallends. Heb jij geen bakstenen muur in huis? Dan kun je ook kiezen voor een gaaf bakstenen behang. Dat ziet er tegenwoordig zo realistisch uit dat je het verschil nauwelijks ziet!

Jongenskamer-4

Bron: apartment therapy

Vliegtuigen, auto’s, maar ook accessoires zoals een wereldbol of een leuke plant zijn geschikt voor in een jongenskamer. Geef daarnaast ook de gelegenheid aan je eigen kind om zijn spulletjes te kunnen stallen en tentoonstellen. Zo willen namelijk veel jongens vaak stenen verzamelen of andere dingen uit de natuur, die ze graag in hun kamer bij elkaar houden. Een kleine tafel, een kastje of een vakkenkast zijn dan ideaal om spulletjes in op te bergen.

Is jouw zoon toe aan een nieuwe kamer? Zou je zo’n stoere kamer leuk vinden voor hem of houdt hij van een geheel andere stijl voor zijn eigen kamertje?