kinderkamer-verlichting
@headofswans

12 x de leukste kinderkamer verlichting

De leukste lampen voor op de kinderkamer zijn meestal ook de uniekste of gekste lampen die we kennen. Kinderen houden van uitbundig, opvallend en vrolijk en dat is wat een lamp op een kinderkamer ook moet uitstralen.

De mooiste kinderkamer verlichting

Houd je van kleurrijke en creatieve lampen? Dan is een hanglamp in de vorm van een vogelhok wellicht een oplossing voor jouw kinderkamer. Ook kun je gaan voor retro, gebreide lampenkappen in diverse vrolijke kleuren.

Als je fan bent van retro dan is het leuk om een industriële lamp op de kinderkamer te zetten. Wanneer je deze in een bepaalde kleurenthema doet, zul je zien dat de hele kamer op zal fleuren!

Voor de creatievelingen onder ons is het ook mogelijk om een goedkope Ikea-lamp om te toveren tot een mooie kinderkamer lamp door hier een gezichtje op te tekenen met een goede stift.

Ronde lampen geven een speels effect in de kinderkamer dat elk kind doet wegdommelen bij het knusse en dromerige aanblik ervan.

Geef je kind haar of zijn eigen hemel door sterren te plaatsen in de kamer! Je kunt sterrenverlichting ophangen maar ook kun je een speciale sterrenprojector kopen die de kamer omtovert tot een constellatie!

Schattig en sfeervol! Gebruik je oude kerstverlichting in de kinderkamer door deze in de vorm van een hartje op te hangen! Succes gegarandeerd en het is ook nog eens een mooie vorm van recycling.

Kinderen zijn dol op kleine, knusse plekjes zoals klamboes en al helemaal wanneer deze ook nog eens een sfeervolle verlichting afgeven. Degene die creatief is kan dit zelf in elkaar knutselen middels oude kerstlampjes.

Helemaal hip en sfeervol! Edison lampjes zijn terug van weggeweest en komen voor op de kinderkamer in schattige setjes die aan elkaar zijn verbonden. Niet alleen komen ze in neutrale lichtkleuren – ook kun je ervoor kiezen om ze zelf te verven of in een kleurrijke variant aan te schaffen.

Welke verlichting vind jij het leukst voor op de kinderkamer? Laat het ons weten in een reactie.