fijne-slaapbank-vergelijken
Bruno Bed

Zo stel je de perfecte slaapbank samen

Door Cynthia | | Inrichting

Je eigen slaapbank samenstellen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook erg praktisch. Bij Bruno Bed kun je precies aangeven hoe jouw perfecte slaapbank eruit moet komen te zien, zoals de vorm, het materiaal, de stijl en de kleur. Handig als je op zoek bent naar een slaapbank voor een specifieke plek, of een bepaalde interieurstijl.

slaapbank-samenstellen
Bruno Bed

Comfortabel slapen, in stijl entertainen

Het mooie van deze slaapbank is dat je hem ook gewoon in de woonkamer kunt neerzetten, net zo goed als in een logeer- of speelkamer. De bank oogt in eerste instantie absoluut niet als een slaapbank en ook qua comfort is het een volwaardige bank. Dus ook als je weinig ruimte tot je beschikking hebt kun je voortaan je gasten een overnachting aanbieden, wat wel zo gezellig is natuurlijk. Je hoeft niet bang te zijn dat de slaapbank niet comfortabel ligt. Je hebt de keuze uit een twee- en eenpersoons slaapplek, maar ook die laatste is gewoon te combineren met een ruime hoekbank.

Naast het zelf samenstellen van de slaapbank, heeft dit model van Bruno Bed een aantal extra voordelen. Zo is de slaapbank in 15 seconden in- of uitgeklapt. De zitkussens kun je bij het kiezen voor een hoekbank zelfs gemakkelijk opbergen in de bank zelf, zodat je geen extra kastruimte nodig hebt. En het matras is lekker dik doordat het gemaakt is van pocketveren, voor een goed slaapcomfort.

zelf-slaapbank-maken
Bruno Bed

Waarom je eigen slaapbank samenstellen?

De voornaamste reden voor het samenstellen van je eigen slaapbank bij Bruno Bed, is dat je er op deze manier voor kunt zorgen dat het bed perfect aansluit op je wensen. Veel slaapbanken zijn net te groot of te klein, of bieden niet genoeg slaap- of zitcomfort. Ook als je iets zoekt voor een bepaalde hoek in een kamer, is het samenstellen van je eigen slaapbank vaak de enige optie. Zo weet je zeker dat de slaapbank goed past en je geen onbenutte ruimte overhoudt. Daarnaast is een gepersonaliseerde slaapbank ideaal voor kleine woningen, om optimaal gebruik te maken van de ruimte.

Goed om te weten: Het samenstellen van een slaapbank van Bruno Bed is in een handomdraai gebeurd, dankzij het doorlopen van een aantal eenvoudige stappen.
slaapbank-met-hoek
Bruno Bed

Bepaal zelf de afmetingen

Door zelf de afmetingen te bepalen zorg je ervoor dat de bank perfect past bij jouw woning en je logés. Voor het samenstellen van jouw slaapbank, kun je kiezen uit:

  • het ligvlak: 140 of 160 x 200 cm
  • de armleuning: klassiek, kubus of smal
  • wel of geen hoekbank
  • kort (160 cm) of lang (200 cm) model
  • formaat bank: ligstoel, tweezits of driezits
kleine-slaapbank-klein
Bruno Bed

Pas het aan naar jouw stijl

Niet alleen de grootte en vorm zijn aanpasbaar, maar je kunt de slaapbank ook zelf stylen. Kies je voor poten van hout of metaal? Hout heeft een warme en comfortabele uitstraling, en metaal juist iets industrieels en stoers. Ook het soort armleuningen beïnvloedt de uitstraling van de bank. Zo zijn dikke armleuningen erg comfortabel en smalle armleuningen juist heel modern. En kies je voor een lichtgrijze, turquoise, antraciete, blauwe, beige, paarse of groene bekleding? Houd bij het kiezen van de kleur ook rekening met de intensiteit van het gebruik, want een lichtere kleur is natuurlijk besmettelijker dan een donkere stof.

Tip: Hou je van een extra zacht matras? Dan kun je bij Bruno Bed ook een topper toevoegen!
kleine-slaapbank-grijs
Bruno Bed

Dit wil je nog weten over de slaapbank van Bruno Bed

Mensen die deze slaapbank van Bruno Bed al in huis hebben staan zijn over het algemeen erg tevreden. Zowel over de service van de leverancier, als over de slaapbank zelf. Positieve punten die worden genoemd zijn de snelle levering, het goede zitcomfort en het hoogwaardige materiaal. Uiteraard zijn er ook mensen die wat minder tevreden zijn, bijvoorbeeld over de hardheid van de bank tijdens het slapen. Als je houdt van een zacht matras is het aan te raden om een topper te gebruiken. Gelukkig kun je deze Bruno Bed slaapbank gewoon 30 dagen lang gratis uitproberen, om deze zelf ook te testen.

beste-slaapbank-comfortabel
Bruno Bed