kledingrek-DIY-slaapkamer
@hoff.van.saar

De leukste DIY slaapkamer projecten van dit moment

Hoe geef je de slaapkamer een nieuwe uitstraling en sfeer met minimale middelen? Een beperkt budget maar toch de slaapkamer een make over geven? Met een paar leuke trucs kan je de slaapkamer een nieuwe sfeer, een nieuwe eyecatcher of een nieuwe inrichting geven.

#1 Een kledingrek

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: de kledingrekken. Maar je kan er ook gemakkelijk eentje zelf maken van een houten tak, stukjes touw en kledinghangers. Goedkoop, snel en veel leuker dan een kant-en-klaar kledingrek!

#2 Wanddecoratie

Leuke wanddecoratie die niet duur is maak je ook zelf. Een geweven decoratie stuk of een leuk DIY project met foto’s. Hoe dan ook zijn beide DIY ideetjes niet duur en niet super veel werk. Ben je zelf niet zo handig met weefgetouw? Kijk dan eens op Marktplaats of op websites voor ontwerpers of je een leuk ontwerp vindt voor een prikkie.

#3 Nachtkastje

Geen ruimte voor een nachtkastje? Kies dan voor iets dat kan hangen aan het plafond. Hangt het in de weg? Dan haal je het weer weg. Niks is permanent en je gebruikt het alleen wanneer jij het nodig hebt.

#4 Planken

Weinig plek in de slaapkamer? Of een aantal lege wanden? Zorg dan voor een aantal planken. Deze wandplanken zijn ontzettend leuk om te zien en heel handig.

#5 Verlichting

Verlichting is ook een leuk DIY project dat je zelf kunt maken. Wandlampjes zijn bijvoorbeeld de gemakkelijkste lampen om te maken.

#6 Hoofdbord

Wil je de echt de show stelen? Iets bijzonders ophangen in de slaapkamer boven het bed? Maak dan zelf een hoofdbord of hang er een prachtig kunstwerk op.

#7 Betaalbaar

Geen budget meer over voor de slaapkamer? Ga dan eens rond in huis wat je nog hebt liggen. Dit vloerkleed bijvoorbeeld is nu een mooi kunstwerk voor aan de muur!