De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: een warm interieur

Of het nou winter of zomer is, een warm interieur is altijd fijn om te hebben. Een warm interieur oogt namelijk heel sfeervol en aangenaam, iets wat we het hele jaar door als prettig ervaren. Dit prachtige interieur bevindt zich in een authentiek Zweeds appartement in Södermalm, Zweden. Je herkent een Zweeds interieur vrij snel doordat het zich kenmerkt door de authentieke lijsten rondom het plafond, hoge en grote ramen, een authentieke hout kachel, veel wit tinten, neutrale materialen en kleuren en hier en daar groen.

Dit mooie interieur is daar een goed voorbeeld van en is ontzettend inspirerend als je een liefhebber bent van warme kleuren, een ruimtelijk en licht interieur of van Scandinavische interieurs. Kijk je mee?

Een warm interieur in Zweden

Warm-interieur-1Warm-interieur-2Warm-interieur-3Warm-interieur-4Warm-interieur-5Warm-interieur-6Warm-interieur-7Warm-interieur-8Warm-interieur-9Warm-interieur-10Warm-interieur-11

Bron: my scandinavian home

De woonkamer is ontzettend sfeervol vanwege het vele hout dat gebruikt is, de warme kopergeel kleur van de bank en natuurlijk de open haard. De keuken is juist wat donkerder dankzij de donkere kleuren zoals de grijs tinten. De keuken zelf is juist heel licht gehouden en vormt daardoor een mooi contrast met de rest van de ruimte. De badkamer is ingericht in het zwart met wit, een bijzondere manier voor het inrichten van een badkamer omdat het nogal kil kan overkomen.

Overal in het appartement zien we die authentieke lijsten rondom het plafond terugkomen. Een absolute eyecatcher in een Zweeds interieur. Wil jij graag zo’n mooi interieur in jouw huis? Maak dan vooral gebruik van neutrale kleuren, veel wit tinten, natuurlijke materialen en ontzettend veel daglicht. Dit zijn de belangrijkste stijl kenmerken van een Scandinavisch / Zweeds warm interieur.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?