bureau-werkplek-interieuradvies
@andersonlance

DIY Bureau Opbergers

Hoe houd je een bureau opgeruimd en georganiseerd? Met een aantal handige en leuke DIY bureau opbergers bijvoorbeeld! Laat je inspireren door de vele leuke ideeën die anderen hebben toegepast, zelf gemaakt, gekocht en bewerkt hebben en hierna in hun thuiskantoor of op hun werkplek hebben gebruikt. Het zijn stuk voor stuk leuke en opvallende DIY bureau opbergers die geschikt zijn voor in elk kantoor.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

DIY Bureau Opbergers inspiratie

Er zijn heel veel verschillende soorten opbergers. Vandaag kijken we naar leuke opbergers voor aan de wand boven het bureau, losse opbergers die opgehangen kunnen worden op neergezet en opbergers en bureau in één! Je kunt ook overwegen om een van de opbergkasten hiervoor te gebruiken.

#1 Leuke opbergers aan de wand

Aan de wand boven het bureau kan natuurlijk veel gedaan worden qua DIY bureau opbergers. Je kan planken ophangen, rekken, een frame van staal, en noem het maar op.

bureau-werkplek-kantoor
@tekgeekhd
bureau-opberger-interieurtips
@elsanoblet

Leuke losse opbergers zoals boekenkasten

#2 Bureau en opberger in 1

Een groot bureau of een tafel kan ook zo gemaakt worden dat het tegelijkertijd ook een mooie opberger is. Deze kan zelf gemaakt worden maar kan natuurlijk ook gekocht worden. Door veel opbergruimte te verwerken in het bureau, des te minder ruimte je hoeft te benutten in de ruimte zelf.

bureau-opbergers-werkplek
@andersonlance
bureau-opbergen-opruimen
@alexacea

Leuke losse opbergers zoals boekenkasten

#3 Losse DIY bureau opbergers

Met losse opbergers bedoelen we objecten die je overal zou kunnen neerzetten of ophangen. Dit soort opbergers zijn handig wanneer je graag iets verandert in het interieur, de opberger niet altijd nodig hebt en dus ook ergens anders wilt neerzetten of wanneer je niet altijd even veel ruimte hebt. De volgende losse DIY bureau opbergers zijn leuk om zelf te maken!

bureau-werkplek-opbergers
@alexjones
opbergers-bureau-werkplek
@ugmonk

Leuke losse opbergers zoals tijdschriftenrekken


Andere leuke manieren van opbergen voor in een thuiskantoor