De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De woonkamer inrichten met felle kleuren!

Waarom zouden we altijd maar basic en zachte kleuren gebruiken in het interieur van onze woonkamers als we ook eens een keer kunnen knallen met funky kleuren? Niets is leuker dan met kleur te werken in een interieur. Het brengt veel vrolijkheid, het geeft karakter en frisheid. Zou je het na een tijdje weer zat zijn, dan pas je het gewoon even aan naar een nieuwe frisse en funky kleur. De woonkamer inrichten met felle kleuren doe je met deze tinten:

Groen en pasteltinten in je woonkamer

Verschillende pasteltinten, zoals geel en rozen, zijn goed te combineren met neon kleuren. Zeker als je van felle kleuren in je interieur houdt, is dit een goed kleurenpalet om te gebruiken. Gekker kan het eigenlijk niet, lekker vrolijk en funky. Kies een pastel kleur die je als basis wilt gebruiken in het interieur van je woonkamer en kies daar mooie neon tinten bij zodat je de perfecte combinatie van funky kleuren krijgt.

woonkamer inrichten met felle kleuren

Bron: Hglivingbeautifully

Zoete kleurtjes in je woonkamer

Iets vrouwelijker maar nog steeds lekker vrolijk en fel zijn deze zoete kleuren voor het interieur van je woonkamer. Paars, rood, roze en geel zijn een goede combinatie om een bijzondere sfeer te creëren en toch de gekkigheid van de felle kleuren te behouden. Omdat de kleuren terug komen in verschillende materialen krijgt het interieur meer karakter maar het blijft toch 1 geheel.

woonkamer inrichten roze tinten

Bron: Decobizz

Kanarie Geel

De vrolijkste kleur van ons kleurenpalet is zeker kanarie geel! Je kunt er niet omheen, het is een felle en funky kleur die je woonkamer vult met vrolijkheid en zonlicht. We zien kanarie geel steeds meer terug komen in de vorm van meubels, accessoires en wandkleuren voor in de woonkamer. Kanarie geel is goed te combineren met wit, pasteltinten en tegenwoordig ook met turquoise. Een gedurfde keuze!

woonkamer inrichten kanariegeel

Bron: Kleurinspiratie

Eye-catching vintage

Combineer felle kleuren met oude kleurtinten en vintage zoals in deze vrolijke woonkamer. Door het warme zonlicht dat naar binnen schijnt worden de kleuren alleen nog maar mooier en de sfeer van de woonkamer warmer. Probeer kleuren te laten terugkomen hier en daar om een balans te vinden in je kleurenpalet en in de woonkamer.

woonkamer inrichten met felle kleuren retro

Bron: Dyyna

Eerder door jou bekeken producten

Opklapbed Albero, Rauch
469,99 Opklapbed Albero, Rauch Rauch Bekijk Shop
Buffetkast Barcelona, 4 deuren 9 open vakken
1499,- Buffetkast Barcelona, 4 deuren 9 open vakken Goossens Bekijk Shop
HEMA Mok 7 Cm (blanc)
2,- HEMA Mok 7 Cm (blanc) HEMA Bekijk Shop
HEMA Opbergmand 38 X 30 Cm (noir/blanc)
9,- HEMA Opbergmand 38 X 30 Cm (noir/blanc) HEMA Bekijk Shop
Villeroy & Boch Boston Waterglazen 0,4 L – 4 st.
62,95 Villeroy & Boch Boston Waterglazen 0,4 L – 4 st. Villeroy & Boch Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?