De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De woonkamer inrichten met felle kleuren!

Waarom zouden we altijd maar basic en zachte kleuren gebruiken in het interieur van onze woonkamers als we ook eens een keer kunnen knallen met funky kleuren? Niets is leuker dan met kleur te werken in een interieur. Het brengt veel vrolijkheid, het geeft karakter en frisheid. Zou je het na een tijdje weer zat zijn, dan pas je het gewoon even aan naar een nieuwe frisse en funky kleur. De woonkamer inrichten met felle kleuren doe je met deze tinten:

Groen en pasteltinten in je woonkamer

Verschillende pasteltinten, zoals geel en rozen, zijn goed te combineren met neon kleuren. Zeker als je van felle kleuren in je interieur houdt, is dit een goed kleurenpalet om te gebruiken. Gekker kan het eigenlijk niet, lekker vrolijk en funky. Kies een pastel kleur die je als basis wilt gebruiken in het interieur van je woonkamer en kies daar mooie neon tinten bij zodat je de perfecte combinatie van funky kleuren krijgt.

woonkamer inrichten met felle kleuren

Bron: Hglivingbeautifully

Zoete kleurtjes in je woonkamer

Iets vrouwelijker maar nog steeds lekker vrolijk en fel zijn deze zoete kleuren voor het interieur van je woonkamer. Paars, rood, roze en geel zijn een goede combinatie om een bijzondere sfeer te creëren en toch de gekkigheid van de felle kleuren te behouden. Omdat de kleuren terug komen in verschillende materialen krijgt het interieur meer karakter maar het blijft toch 1 geheel.

woonkamer inrichten roze tinten

Bron: Decobizz

Kanarie Geel

De vrolijkste kleur van ons kleurenpalet is zeker kanarie geel! Je kunt er niet omheen, het is een felle en funky kleur die je woonkamer vult met vrolijkheid en zonlicht. We zien kanarie geel steeds meer terug komen in de vorm van meubels, accessoires en wandkleuren voor in de woonkamer. Kanarie geel is goed te combineren met wit, pasteltinten en tegenwoordig ook met turquoise. Een gedurfde keuze!

woonkamer inrichten kanariegeel

Bron: Kleurinspiratie

Eye-catching vintage

Combineer felle kleuren met oude kleurtinten en vintage zoals in deze vrolijke woonkamer. Door het warme zonlicht dat naar binnen schijnt worden de kleuren alleen nog maar mooier en de sfeer van de woonkamer warmer. Probeer kleuren te laten terugkomen hier en daar om een balans te vinden in je kleurenpalet en in de woonkamer.

woonkamer inrichten met felle kleuren retro

Bron: Dyyna

Eerder door jou bekeken producten

ASA Selection Placemat Leer Rond Beige Ø 38 cm
8,39 ASA Selection Placemat Leer Rond Beige Ø 38 cm Bekijk Shop
Hip Mystic Strandlaken 100 x 180 cm
34,95 Hip Mystic Strandlaken 100 x 180 cm hip Bekijk Shop
Hip Carola Roundie à 160 cm
36,99 44,95 Hip Carola Roundie à 160 cm hip Bekijk Shop
By-Boo Vloerkleed Florence 160×230 Beige Polyester
249,- 283,95 By-Boo Vloerkleed Florence 160×230 Beige Polyester By-Boo Bekijk Shop
Devlin barkruk, Walnoothout
99,- Devlin barkruk, Walnoothout MADE.COM Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?