De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur: Een groene bank (Stijladvies en tips!)

Ben jij al op de hoogte van de nieuwste trend op het gebied van interieur en meubilair voor in de woonkamer? De botanische interieur trend is op het moment super populair, hierdoor worden meubels en accessoires uit deze interieur stijl ook veel populairder. Zoals bijvoorbeeld de groene bank. Jarenlang kochten we neutraal gekleurde banken zoals grijze, witte of zwarte banken. Waarom? Omdat we te horen kregen dat dit in elk interieur past, goed te combineren is met andere kleuren, tijdloze kleuren zijn en gewoon een gemakkelijke keuze is. Maar tegenwoordig willen we wel eens iets anders. We zijn dat neutrale een beetje beu. Laten we eens wat meer opvallends kiezen voor in onze interieurs. Daarom werd de groene bank zo populair de laatste paar maanden.

Wij vonden de meest unieke, opvallendste maar ook comfortabele groene banken. Allemaal verzameld hier bij MakeOver om jou te inspireren en je natuurlijk te helpen kiezen tussen zoveel leuke modellen.

Is een groene bank in je interieur echt iets voor jou? Wij hebben alle groene banken voor jou op een rijtje gezet!

De leukste groene banken voor in jouw interieur!

Groene-Bank-3

Bron: vtwonen

Groen komt in allerlei variaties. Van fel groen, tot appeltjesgroen, tot donkergroen en mosgroen. Deze twee banken zijn gemaakt van een suede in mosgroen. Gecombineerd met allerlei andere kleuren zoals turquoise, fris groen, grijs, wit maar ook een tikkeltje oud roze rood in het tapijt. Het kan dus allemaal zoals je ziet!

Groene-Bank-4

Bron: welke

Behoefte aan iets meer klassiek? Luxe en ‘chiqueness’? Fluweel geeft een luxe uitstraling door de glossyness van het materiaal. Kies je de kleur groen, gecombineerd met zwart dan krijgt je interieur een mysterieuze maar luxe uitstraling.

Groene-Bank-6

Bron: objectstore

Hier is dezelfde kleuren combinatie gebruikt, een groene bank van fluweel met een zwarte spiegel. Daarnaast is er nog gebruik gemaakt van glas en goud, luxe materialen.

Groene-Bank-7

Bron: maisonpurerose

Groene-Bank-8

Bron: ikea

Groene-Bank-10

Bron: wonen

Wil je een wat stoerdere look met een groene bank? Kies dan voor ruige materialen zoals grove plaids, opvallende vloerkleden zoals deze kelims en Perzische tapijten.

Groene-Bank-11

Bron: interieurinspiratie

Een groene bank kan ook voor verfrissing en verjonging in een interieur zorgen. Deze bank is bekleedt met een strakke, moderne stof in een vrolijke groene kleur en gedecoreerd met gekleurde sierkussens en een opvallende rozen kelim.

groene-bank-12

Bron: nummer71
 
Bron: pinimg
 
Bron: huis-inrichten
 
Bron: miadomo

Zoals je ziet kun je dus in veel verschillende interieur stijlen een combinatie maken van een groene bank en jouw interieur stijl. Vintage, klassiek, modern, landelijk. Noem maar op, een groene bank is een must have in je interieur dit jaar.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?