teddy-combi

Deze teddy stoel, poef en bankje van Action moet je hebben

Door Martijn | | Woonkamer

Een hitje op TikTok? Action heeft met dit setje teddy stoel, poef en bankje wat ons betreft in de roos gegooid. We verwachten dat de voorraad er zo doorheen is, want het is de goedkoopste teddy-combinatie die we afgelopen jaren hebben gezien. Het is trouwens een mooi voorzetje op een teddy schommelstoel die perfect in dit aanbod zou passen. Nog even wachten dus, voor nu moet je vooral snel zijn om minstens de stoel, poef of bankje nog in huis te kunnen halen.

De teddy stoel is voorzien van zachte, pluizige witte stof en heeft stevige poten van 18,5 cm hoog, die zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid. Het tijdloze ontwerp maakt het geschikt voor diverse interieurstijlen. Deze stoel vormt een aanvulling op de teddy opbergpoef, samen bieden ze een combinatie van comfort en functionaliteit.

De teddy stoel, gehuld in zachte, pluizige witte stof, belooft ultiem comfort en nodigt uit tot ontspanning na een lange dag. Niet alleen een zitplaats, maar een rustpunt voor lezen of stille genietmomenten. Perfect te combineren met de teddy opbergpoef. De stevige, 18,5 cm hoge poten bieden stabiliteit en duurzaamheid, terwijl het tijdloze ontwerp moeiteloos blendt met diverse interieurstijlen, modern tot klassiek, en een elegant tintje aan elke ruimte toevoegt.

De teddy opbergpoef (45 x 58 cm) biedt comfort en verborgen opbergruimte (27 x 23 cm). Gemaakt van zachte witte teddystof, is deze online exclusieve poef veelzijdig en voegt een gezellige sfeer toe aan diverse ruimtes in huis.

Volgend op de teddy stoel, verwelkomt de teddy opbergpoef je in een wereld van gezelligheid en functionaliteit. Deze online exclusieve poef, met een compact formaat van 45 x 58 cm, past moeiteloos in elke woon-, slaap- of studeerkamer, en biedt naast comfort ook verborgen opbergruimte. De luxe witte teddystof is niet alleen een streling voor het oog, maar voelt ook hemels zacht aan. De verborgen opbergruimte van 27 x 23 cm is ideaal voor het opbergen van boeken of afstandsbedieningen, houdt je ruimte netjes en brengt warmte en elegantie in je interieur.

Het teddy opbergbankje combineert comfort met functionaliteit, voorzien van zachte teddystof en MDF poten. Met verborgen opbergruimte onder een scharnierende zitting, biedt het extra opslag. Het tijdloze ontwerp past in diverse interieurstijlen en montage is eenvoudig.

Voortbouwend op de teddycollectie, is het teddy opbergbankje de perfecte finishing touch die praktisch nut paart aan elegante charme. Gehuld in de zachte teddystof, biedt dit bankje een comfortabele zitplek en tegelijkertijd een verborgen opbergruimte onder de scharnierende zitting, ideaal voor het wegbergen van dekens, kussens of speelgoed. Het solide frame, rustend op stevige MDF poten, garandeert duurzaamheid. Het tijdloze ontwerp versmelt moeiteloos met diverse interieurstijlen, waarbij de zachte teddytextuur een moderne flair aan je ruimte toevoegt. De eenvoudige montage maakt dit bankje snel klaar voor gebruik, voegend zowel gemak als stijl toe aan je leefruimt.

Zoek je nog meer leuke teddy opties? We hebben hier de leukste teddy stoelen van afgelopen jaar op een rij gezet.