budget-woonkamer-livingroom
@ingwoont

Budget ideeën voor jouw huis

We houden allemaal wel eens van eventjes bezuinigen, even rustig aan doen, even een beetje op het budget letten. Daarom dachten wij dat het handig zou zijn om een aantal budget ideeën voor het huis te delen met jullie. Je kunt ze altijd goed gebruiken! Dit keer even geen DIY projecten maar gewoon echte budget ideeën.

woonkamer-budget-livingroom
@ingwoont
Design en lifestyleDesign en lifestyle


De beste budget ideeën voor het huis

Hoe richt je nou je huis betaalbaar in? Zonder dat je dus moet klussen om gekke DIY dingetjes te maken. Dat doe je zo:

#1. Ga naar de uitverkoop

Ja, heel vanzelfsprekend maar de uitverkoop houdt ook in dat je naar een sample sale moet gaan. Dat zijn eigenlijk nog de betere plekken waar je budget items vindt. Op deze manier krijg je een merk of design voor de prijs van een sample. Perfect toch?

keuken-kitchen-budget
@annemarie.vernay

#2. Verkopen

Wil je iets kopen, verkoop dan eerst iets. Zeker als je geen ruimte hebt of als je een meubelstuk wilt vervangen, zorg dan eerst dat je het oude verkocht hebt. Anders niks nieuws kopen!

eetkamer-diningroom-budget
@huizemus

#3. Stel het budget samen

Maak voor jezelf duidelijk wat het budget is. Wat mag je uitgeven aan een nieuwe inrichting? Als je het budget niet eens weet kun jij je er ook niet aan houden.

slaapkamer-bedroom-budget
@mirja_lifestyle_and_more

#4. Koop geen dure decoratie

Dure decoratie is het geld niet waard. Je kunt zoveel moois voor een betere prijs vinden! Wat dacht je van mooie planten? Decoratie van de kringloop? Gebruiksvoorwerpen als decoratie? En daarnaast less is more, zet je huis niet té vol.